Comunicate de Afaceri

Infiintari firme Timisoara

Consultantii noastri va pot indruma in alegerea formei juridice celei mai potrivite pentru ceea ce aveti dumneavoastra nevoie. Totodata va putem oferi si gazduirea sediului social, in cazul in care nu aveti aceasta posibilitate.

Echipa de profesionisti in infiintari firme Timisoara se va ocupa de documentatia necesara pentru Registrul Comertului. Tot cei de la firma te vor reprezenta in relatiile cu Registrul Comertului astfel incat nu vei fi nevoit sa pierzi nici macar o zi la ghisee.

In momentul in care procesul de infiintare al firmei este finalizat primesti toate documentele eliberate de Registrul Comertului prin care se atesta legalitatea functionarii societatii comerciale al carui antreprenor esti.

Infiintarea unei societati cu raspundere limitata (S.R.L., sau simplu, firma) este cea mai raspandita forma juridica datorita raspunderii limitate a asociatilor. Acestia sunt tinuti responsabili pentru obligatiile societatii doar in limita aportului lor.

Un alt motiv pentru care antreprenorii prefera sa infiinteze S.R.L.-uri este si valoarea foarte mica a capitalului social.

O infiintare SRL poate fi constituita de un asociat unic, iar numarul maxim este de 50 de asociati si administratori, asociatii din cadrul firmei putand fi persoane fizice si persoane juridice.

Avantajele unei SRL

Societatile cu Raspundere Limitata (S.R.L.) sunt entitati cu personalitate juridica ce pot desfasura orice fel de activitate, cu exceptia celor organizate si reglementate prin legi speciale, precum si cele pentru care sunt reglementate coduri CAEN unice interzise.

Obiectul principal de activitate este reprezentat de un singur cod CAEN, insa, la obiectul secundar de activitate pot fi trecute mai multe coduri.

Procedura de desfiintare sau de vanzare nu este complicata.

Capitalul social este minimal, redus la 200 lei.

Poate avea un singur asociat sau mai multi, romani sau straini.

Este o forma de societate comerciala cu raspundere limitata versatila, fapt ce reprezinta un atuu in piata concurentiala actuala. Responsabilitatea administratorilor fiind limitata la valoarea capitalului social.

Indiferent de activitatea pe care o desfasori ca persoana juridica pe teritoriul tarii, ai nevoie de servicii de contabilitate pentru ca o Firma de contabilitate Timisoara sa se ocupe de evidenta contabila a firmei.

Infiintarea unei firme nu este in sine un proces foarte dificil, insa ai nevoie sa te inarmezi cu multa rabdare si sa investesti multa timp si multa energie in acest demers.

Daca in schimb preferi sa te concentrezi pe ceea ce te pricepi sa faci cel mai bine si sa oferi potentialilor clienti serviciile sau produsele pe care urmeaza sa le aduci pe piata prin intermediul afacerii tale, atunci iti recomandam sa apelezi la servicii specializate in infiintari firme Timisoara.

 

 

 

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare