Comunicate de Afaceri

Intalnire Business Networking - Bucuresti - 15 Martie

Business Networking reprezinta tot ceea ce inseamna relatii si legaturi creative. Inseamna ajutor reciproc si oferire de referinte, a face conexiuni intre cunostinte.

Networking-ul nu inseamna sa tii evidenta favorurilor facute sau cartilor de vizita pe care poti sa le obtii. Presupune ajutor reciproc pe termen lung.

Business Networking inseamna sa intalnesti oameni atat online cat si in persoana si sa-i ajuti sa intre in contact direct cu managementul superior, cu oamenii care iau deciziile, oameni pe care ii cunosti si stii ca vor fi incantati de aceasta noua legatura, ca vor obtine plus valoare.

Acest lucru este important nu doar pentru a spori propriul ciclu de vanzare, ci si pentru ca iti vei aprofunda relatia atat cu persoana care ti-a cerut sa o introduci cat si cu persoana careia i-o prezinti. Inseamna sa facilitezi activ o legatura benefica de ambele parti intre indivizi inca neconectati.

Networking inseamna alegerea interdependentei in locul izolarii si realizarea puterii cooperarii in locul concurentei - pune in contact oamenii si informatia , in beneficiul reciproc al tututor celor implicati.

Haideti sa cladim un viitor impreuna!

Taxe de participare: 100 ron/participant. Pentru inscrieri pana la data de 5 Martie se aplica o reducere de 50%.


0723650997
office@business-networking.ro
www.business-networking.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Viany Consulting

Comentarii

Cauta

Categorii populare