Comunicate de Afaceri

Numarul conteaza – afla ce inseamna cand oferi buchete de trandafiri

Trandafirii au fost si vor fi intotdeauna un simbol al dragostei. Dar te-ai gandit vreodata ca numarul de flori poarta cu sine o insemnatate extrem de profunda? Orice femeie este incantata sa primeasca buchete de trandafiri, insa putine stiu ce se afla in spatele gestului. Desigur, nici barbatii nu stau foarte bine la acest capitol, multi dintre ei fiind preocupati doar de partea estetica. Citeste acest articol, iar data viitoare cand vei primi sau oferi un asemenea cadou vei sti precis cum sa-l descifrezi sau ce vrei sa transmiti.

• Un singur trandafir: dragoste la prima vedere sau, daca il oferi dupa mai multi ani de relatie, ii transmiti iubitei ca ea este inca cea mai importanta persoana din viata ta.

• Trei flori: In general, barbatii ofera buchete de trandafiri cu 3 fire pentru traditionala aniversare de 3 luni, insa acest cadou poate sa semnifice si un simplu „te iubesc”.

• Sapte trandafiri: Intre voi exista o dragoste nebuna. Totodata, transmite un mesaj simplu si la obiect: „Vreau sa fiu al tau!”

• Noua trandafiri: Nu este un salt foarte mare de la buchetele cu sapte trandafiri, insa semnificatia este alta. Noua flori simbolizeaza iubire eterna, „Vreau sa fiu cu tine pentru totdeauna” fiind mesajul pe care il transmiti iubitei tale atunci cand ii oferi asemenea buchete de trandafiri.

• 11 trandafiri: „Esti perfecta!” – asta transmiti atunci cand oferi buchete de trandafiri cu 11 fire. Achizitioneaza si o cutie cu bomboanele ei preferate si o sticla de vin rosu care sa ii dea de inteles ca iti doresti sa fie a ta.

• 13 tradafiri: Un buchet de 13 trandafiri este destul de generos, insa nu transmite o dragoste atat de profunda. In fond, semnificatia sa este destul de disputata. Unii cred ca transmite ideea de prietenie vesnica, pe cand altii sunt de parere ca inseamna ca ai un admirator secret.

• 15 trandafiri: Ai vreun motiv sa iti ceri iertare? Astfel de buchete de trandafiri arata ca iti pare rau pentru ceva anume. Daca inca nu stiai acest lucru, ia-l in considerare data viitoare cand ai gresit si vrei sa va impacati.

• 19 trandafiri: din acest punct, buchetele de trandafiri incep sa fie intr-adevar impresionante. Poate ca sinceritatea nu trebuie sa fie intotdeauna demonstrata prin cantitate, insa daca esti stangaci si nu stii sa-ti exprimi sentimentele, ofera-i un asemenea buchet.

• 21 trandafiri: „Sunt dedicat acestei relatii trup si suflet” – asta transmiti cand oferi un asemenea buchet. Daca ai calcat stramb si vrei sa incerci sa-ti salvezi relatia, poate fi o idee de inceput buna.

• 25 trandafiri: Esti insarcinata? Ai fost promovata? Daca ai primit un asemenea buchet, inseamna ca meriti felicitari.

• 37 trandafiri: Nu numai ca arati ca iti place sa cheltuiesti bani, dar si ca „sunt indragostit pana peste cap de tine”. Iubirile profunde merita un asemenea gest din cand in cand.

• 41 trandafiri: dragostea mea pentru tine este pura.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Florandes

Comentarii

Cauta

Categorii populare