Comunicate de Afaceri

O agenție de seo profesionistă: cheia succesului în afacerea ta online

Digital Metrics este o agenție de marketing online ai căror specialiști pot ca să facă un audit profesionist al site-ului de e-commerce pe care îl ai, ca punct de plecare al creșterii poziționării tale pe motoarele de căutare.

Un astfel de diagnostic online va permite o privire de ansamblu specializată asupra stării de sănătate a site-ului de business pe care îl ai și asupra acțiunilor care trebuie să fie făcute în săptămânile și lunile ce urmează pentru ca acesta să se diferențieze de concurență și pentru a urca în topul căutărilor Google (în special pe mobile). 

Nu ignora avantajele pe care optimizarea web le aduce business-ului tău!

Această perioadă este una foarte bună pentru a apela la servicii de seo, în condițiile în care nimeni nu poate să spună cu exactitate când lucrurile vor reveni la normal sau, mai exact, dacă vor mai reveni vreodată la un ritm normal, acel ritm pe care îl aveau înainte de martie 2020. 

Asta ca să nu mai spunem că este și o perioadă de respiro înainte de toamna acestui an, în care tot mai mulți specialiști din domeniul sanitar, anunță sosirea unui val tsunami care va lovi cu o intensitate și mai mare diverse zone ale lumii, iar România s-ar putea din nou să fie în acel tabel al țărilor afectate de pandemia de Sars-Cov-2, în prima parte a clasamentului. 

Cu ajutorul specialiștilor de la Digital Metrics vei putea ca să îți pregătești site-ul de e-commerce pentru ceea ce urmează, să îți structurezi mai bine paginile în funcție de produsele și serviciile pe care le oferi publicului tău țintă, să îți optimizezi paginile pe cuvintele cheie potrivite, expresiile mai nou făcându-se vocal și nu prin tastare de către potențialii clienți.

Agenția Digital Metrics va pune un accent deosebit pe analiza cererilor utilizatorilor de pe net în legătură cu activitatea companiei tale și a concurenților direcți și îți va restructura site-ul în jurul acestor activități ale utilizatorilor, va verifica cuvintele și expresiile cheie ce se regăsesc în paginile site-ului respectiv și, eventual, le va înlocui cu unele aflate în trend.

Această perioadă de respiro, determinată de regulile pe care le-am avut și le mai avem încă de respectat în timpul pandemiei de coronavirus, este o bună oportunitate pentru a face ceea ce poate îți doreai ca să faci de multă vreme, dar nu ai avut până acum timpul necesar, respectiv oferirea de sfaturi utile clienților legate de produsele și serviciile pe care le comercializezi, mergând mai ales pe experiența oferită de acestea. 

Textele scurte, tutorialele, sunt bine apreciate de către consumatori, iar existența unui blog care să fie atașat de site-ul de business este acum o necesitate obiectivă, nicidecum o variantă pe care să o iei în considerare sau nu. 

Chiar și advertorialele care nu seamănă a advertoriale fac posibilă o comunicare mai directă cu publicul țintă și permit îmbunătățirea poziționării pe Google. Asta dacă sunt atractive și oferă răspunsuri soluții la problemele pe care clienții și potențialii clienți le au. 

Un conținut relevant este o bună cale de optimizare a site-ului și a-l face vizibil pe Google 

Cu toții am văzut că în perioada de izolare socială numărul celor care au accesat internetul sau chiar au învățat să îl folosească după ce și-au instalat internet, deși nu aveau anterior, a crescut substanțial. 

Oamenii acum s-au învățat să consulte netul și când își cumpără niște lucruri uzuale, nu numai produse ori servicii foarte valoroase și este foarte bine că se întâmplă asta.

Iată o oportunitate perfectă pentru a ajunge în casele unui număr mult mai mare de potențiali clienți decât probabil credeai la începutul anului în luna ianuarie 2020.

Shopping-ul online, shopping-ul viitorului. Fă-te vizibil clienților prin metode seo! 

Chiar dacă există unii oameni care resimt puternic nostalgia cumpărăturilor făcute în magazinele de tip clasic, până la urmă comerțul digital va câștigat bătălia, deoarece are niște avantaje incontestabile: se pot face comparații între diverse magazin online cu privire la un anume produs așa încît se poate obține o calitate mai bună la un preț chiar mai mic decât într-un magazin clasic. Plus că este și mult mai ușor să faci comanda câștigând timp prețios, mai ales în condițiile unui trafic de coșmar, precum este acela existent în marile orașe din țara noastră.

Stabilirea unei relații cu clienții care să se asemene mai degrabă cu una de prietenie decât cu una de tipul client - vânzător este secretul unui profit sporit.

Oamenii vor aprecia întotdeauna pe aceia care le înțeleg nevoilor și pe care îi cunosc într-o anumită măsură.

Acum nu se mai cumpără de pe site-uri necunoscute, ci doar din locuri cunoscute în care clienții chiar au încredere, așa cum o făceau pe vremuri și din magazinele fizice. 

Iată de ce serviciile seo de bună calitate, care îți oferă notorietate, dar și reprezintă un magnet pentru atragerea potențialilor clienți, nu pot să fie ignorate.

Nu o face nici tu. Digital Metrics te poate ajuta în mod sigur în această privință cu maxim profesionalism! Contactează-i acum!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare