Comunicate de Afaceri

Organizarea unui eveniment remarcabil cu mobilier de închiriat

Organizarea oricărui eveniment începe cu selecția de mobilier prezentabil și de înaltă calitate. La prezentări, expoziții, banchete și bufeturi în aer liber, mesele de cocktail guvernează. Selecția de mese, scaune și accesorii este gestionată de firma de închiriere mobilier Eventus Mobili, care închiriază echipamente pentru evenimente. Acest serviciu ajută la economisirea bugetului și elimină necesitatea de a căuta spații de stocare pentru echipamente după sărbătoare. Firma specializată în închirierea de mobilier evenimente livrează echipamentul direct la locul de desfășurare. Pentru a crea o atmosferă festivă specială la evenimentele tale în aer liber, ai ocazia să închiriezi huse speciale din material textil care acoperă mesele. De asemenea, designul meselor determină în mare măsură, prezentarea produselor la diverse expoziții și prezentări.

Închiriere mobilier pentru cafenele, baruri, terase

Proprietarii de cafenele, baruri și restaurante cu terasă de vară aleg, de asemenea, închirierea zilnică a meselor de bar, deoarece munca lor este limitată doar de sezonul cald. Astfel, proprietarii nu trebuie să se gândească unde să trimită mobilierul pe timp de iarnă. Dacă îți organizezi propria nuntă în aer liber, închirierea de mese și scaune este o posibilitate minunată. O singură masă poate fi dusă la tine acasă, așezată în grădină sau pe veranda casei. Dar dacă sunt mai multe mese și scaune, atunci depozitarea lor va deveni o problemă.

De ce sa apelezi la Eventus Mobili?

Indiferent de scopul pentru care închiriezi acest mobilier minunat,  apelează la firma de închirieri mobilier evenimente Eventus Mobili. Astfel vei fi ajutat să alegi mobilierul în funcție de evenimentul tău.  Aici, există un număr mare de mese, măsuțe, mese de baruri, cocktailuri și banchete, de diferite forme și dimensiuni, la prețuri accesibile. Poți închiria, de asemenea, huse speciale în culori clasice alb și negru. Odată cu închirierea de mese, firma oferă și alte accesorii pentru evenimente, cum ar fi materiale textile (fețe de masă, huse, perne pentru scaune; vase (pahare de vin, farfurii, tacâmuri); echipamente electrice, foto și video. De asemenea, îți poate oferi un covor roșu pentru evenimente formale și echipamente de picnic.

Dacă scenariul evenimentului prevede o extragere a premiilor, te vom ajuta și în acest caz. În depozitul Eventus Mobili există mai multe accesorii. Angajații firmei de închirieri mobilier pentru evenimente au experiență în organizarea de evenimente în masă și te vor ajuta să calculezi cantitatea de echipamente și accesorii necesare, ținând cont de numărul de invitați, de meniul evenimentului tău și de conceptul acestuia. Mobilierul de închiriat va fi cea mai bună soluție, dacă ai nevoie de mobilier de înaltă calitate și frumos pentru un eveniment, care poate ține chiar și mai multe zile. Pentru a aranja un eveniment minunat, poți închiria scaune, mese, mese de bar,   mese de cafea, mese de cocktail. Mobilierul închiriat este cel mai adesea utilizat pentru organizarea zonelor moderne, iar mobilierul de bar este ideal pentru zonele  de fumat sau de stat la discuții între prieteni.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare