Comunicate de Afaceri

Prin ce se deosebesc niste tevi rotunde sudate de cele clasice?

Gama de tevi rotunde sudate se deosebeste printr-o serie de avantaje de care se bucura in plus fata de clasica categorie de produse. Astfel, datorita acestora vei reusi sa le introduci mult mai usor in proiectele tale, iar rezultatele vor fi mult mai bune si conforme cu asteptarile. Ramai alaturi de noi pentru cele mai utile sfaturi din acest domeniu!

Cum se obtin niste tevi rotunde sudate?

Gama de tevi rotunde sudate sunt atat de versatile si integrabile datorita faptului ca modul de realizare este unul complex si compact. Ce inseamna asta? Montarea acestora este una succesiva si cuprinde o fasie de tabla care trece prin niste role speciale de anumite ori pentru a se ajunge la forma finala. Scopul rolelor este de a forma o forma perfect circulara, in timp ce marginile se unesc printr-o linie continua de sudura.
tevi rotunde sudate
Datorita avantajelor pe care le au, aceste tevi rotunde sudate au crescut in randul popularitatii, fiind printre preferatele clientilor cand vine vorba de materiale de constructii. Acestea sunt des folosite in realizarea diferitelor proiecte.

Cum mentionam anterior, forma circulara pe care o are, dar si modul prin care se obtin garanteaza o rezistenta mult mai buna si foarte apreciata in randul consumatorilor. Putem spune ca materia prima aflata in compozitia acesteia ii ofera durabilitatea si duritatea indelungata de care da dovada.

Cum si unde se folosesc aceste materiale?

Materialul din care sunt confectionate aceste nu este unul tratat, ceea ce inseamna ca nici proprietatile si calitatile nu se vor pierde. Depind foarte mult de tipul de tabla ales, astfel ca si calitatea este testata si garantata de specialistii din domeniu inainte sa fie pusa in functionare. Raportul calitate – pret este unul excelent, ceea ce inseamna ca achizitionarea acestor produse este considerata o investitie.

Cele mai comune proiecte in care se utilizeaza aceste tevi rotunde sudate sunt constructia de cadre metalice, a stalpilor, elementelor de structura, schelelor, automobilelor sau elementelor de design. De asemenea, structurile de sustinere ofera un plus de rezistenta, foarte util.

Astfel spus, durabilitatea pe care o ofera aceste produse vine in ajutorul clientilor si ofera proiecte mult mai bune si de lunga durata! Daca ai nevoie de sfaturi si ajutor in achizitionarea acestor materiale, echipa Mesterul Manole iti sta la dispozitie 24 din 7!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare