Comunicate de Afaceri

Spații industriale de depozitare - cum le alegi?

Deoarece industria modernă continuă să se segmenteze prin specialități bine definite, devine din ce în ce mai important pentru companii să aleagă facilități care se potrivesc bine nevoilor lor specifice. Vor exista întotdeauna giganții comerțului, dar majoritatea companiilor funcționează în limite relativ specifice, făcând alegerea lor în spațiul fizic de operare esențială pentru eficiența generală și succesul.

Atunci când selectează un spațiu industrial de depozitare nou, companiile trebuie să examineze diferitele tipuri disponibile și, la fel de important, să ia o decizie bazată atât pe nevoile actuale, cât și pe cele viitoare. Deși creșterea excepțională este o problemă bună, nu este nimic eficient în depășirea spațiului nou în decurs de un an sau doi. Alegerea spațiului cel mai potrivit între aceste opt tipuri necesită ca un ochi să se concentreze asupra nevoilor actuale și celălalt să privească în mod constant pe drum.

Instalații de fabricație

Prin simplă definiție, instalațiile de producție sunt site-uri în care companiile produc și asamblează bunuri. Deși există o mână de factori comuni printre ei - mai puțin de 20% din suprafața pătrată totală dedicată spațiului de birouri. Aceste diferențe se referă în principal la dimensiunea echipamentului și la tipul / cantitatea de materiale utilizate pe parcursul procesului de fabricație.

Industria grea

Instalațiile de fabricație grea sunt cele care se potrivesc imaginii mai tradiționale a unei fabrici mari, cu o amprentă vastă, mașini masive și cantități uriașe de resurse necesare pentru a produce produse și materiale grele.

Depozitele sunt structura preferată pentru multe clădiri comerciale și industriale de depozitare. Atunci când sunt amplasate și proiectate corespunzător, depozitele creează un mediu de lucru propice pentru:

  1. Logistică
  2. Siguranță
  3. Productivitate
  4. Rentabilitate

În timp ce clădirile industriale de depozitare ar putea părea a fi nimic mai mult decât cutii mari de metal, cele mai bune dispun de o serie de elemente cheie de design care facilitează un flux de lucru lin.

  1. Iluminat natural

Lumina naturală creează un mediu de lucru mai plăcut, ceea ce poate duce la sporirea moralului și a productivității. În plus, vizibilitatea sporită în interiorul depozitului dvs. va promova un mediu de lucru mai sigur, care ar putea reduce numărul de accidente la locul de muncă. Acest lucru are sens și din punct de vedere financiar și de mediu. Folosind puțină (sau deloc) iluminare artificială în timpul zilei, veți economisi bani pe facturile dvs. de hidro. Când planificați clădiri metalice, este ușor să încorporați o combinație de luminatoare și ferestre în design pentru a oferi o lumină de zi amplă.

  1. Personalizare

Nu există două operații la fel. Cerințele dvs. pentru clădiri industriale de depozitare ar putea fi drastic diferite de cele ale altcuiva.

Activ Property service, spații de depozitare Cluj, este gata să vă ofere lucrările de care aveți nevoie.

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare