Comunicate de Afaceri

Top greseli pe care le faci atunci cand folosesti mascara

Chipul tau parca prinde o alta lumina atunci cand le folosesti. De cate ori nu te-ai surprins ca le folosesti chiar si daca te duci doar pana la supermarket sa cumperi paine? Cu toate acestea, multe femei nu stiu sa foloseasca mascara. De aceea, multe dintre noi schimbam des brandul, sperand ca in cele din urma vom gasi mascara miraculoasa. Poate ca ea nu exista, dar modul in care il folosesti poate sa faca diferenta!

Incepi cu genele superioare

Stii acele puncte inestetice pe care le lasi pe pleoape atunci cand folosesti mascara? Ca sa previi asemenea incidente, incepe cu genele de jos. Apleaca-ti capul foarte usor in fata ca sa eviti sa aplici mascara si pe pometi. Foloseste un card de credit sau o carte de vizita ca sa fii sigura ca vei obtine un rezultat curat.
Cand ajungi la genele superioare, uita-te drept in fata si pozitioneaza peria la baza acestora. Aplica mascara printr-o miscare in zig-zag, in timp ce urci cu peria spre varful genelor. Acest lucru te va ajuta sa obtii un efect de gene curbate. Repeta procesul pana cand genele tale obtin volumul pe care ti-l doresti. In general, este bine sa nu te opresti la un strat de mascara, ci sa insisti cu inca unul sau chiar doua.

Folosesti periuta mult prea agresiv

Consumi mai mult timp sa-ti separi genele decat sa aplici mascara? Acest lucru se intampla pentru ca tubul de mascara a prins mult prea mult aer. Atunci cand introduci periuta in el de prea multe ori la fiecare aplicare, sistemul lui de securitate este afectat si nu se mai poate inchide perfect. In schimb, introdu peria usor in tub, prin miscari circulare. Asa vei prelungi durata de viata a produsului.

Folosesti mascara veche

Orice intra in contact cu ochii tai trebuie sa fie inlocuit in mod regulat. Vorbind despre mascara, termenul limita de utilizare este de 6 luni, dar si mai devreme in cazul in care se usuca. Acest lucru te va ajuta si sa eviti efectul acela de gene incarcate si lipite, foarte inestetice.

Folosesti o singura mascara

Stii cum se spune: unde sunt doi, puterea creste. Fiecare mascara in parte are o anumita intrebuintare, indiferent de ce spun reclamele. Unele sunt create pentru un plus de volum, altele sunt speciale pentru alungire. Daca vrei sa obtii ambele efecte, foloseste doua tipuri de mascara.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Melkior Professional

Comentarii

Cauta

Categorii populare