Comunicate de Afaceri

1,5 mil. euro, bugetul campaniei de toamnă OMV Petrom în cadrul programului „România plantează pentru mâine”

OMV Petrom continuă campania de împădurire în cadrul programului „România plantează pentru mâine”. Campania de toamnă are un buget de 1,5 milioane euro, dintr-un total de 3 milioane euro alocați în acest an. Astfel, proiectul va ajunge la peste 500.000 de arbori plantați pe aprox. 100 de hectare, în aproape toată țara, în 2023.

„România plantează pentru mâine” este cea mai mare inițiativă de plantare finanțată din surse private din România, cu un buget total de aproape 9 milioane euro pe întreaga durata a programului, respectiv patru ani. Între 2020 și 2023, 20.000 de voluntari au plantat peste 500 de hectare în cadrul a 90 de evenimente.

În 2023, „România plantează pentru mâine” se concentrează în principal pe crearea de păduri urbane în miniatură, apropiind natura de locul în care locuiesc și muncesc oamenii. Pădurile urbane în miniatură sunt concepute pentru a crește calitatea vieții în zonele urbane aglomerate prin îmbunătățirea calității aerului, reducerea zgomotului, creșterea biodiversității și reducerea temperaturilor în zonele în care sunt create.

Citește mai mult

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare