Comunicate de Afaceri

Bonami ajuta victimele afectate de tornada

Magazinul online ce comercializeaza mobilier si accesorii, a reactionat rapid in urma tornadei ce a avut loc joia trecuta in sudul Cehiei, aceasta fiind cea mai puternica din istoria tarii, cu rafale de vant ce au atins pana la 300 km/h. In urma fenomenelor meteorologice extreme, s-au inregistrat 250 de raniti si 7 persoane au decedat.

„Vineri a fost o zi plina de emotii la Bonami: de la tristetea care ne-a cuprins pe toti vazand imaginile cu dezastrul lasat in urma tornadei, pana la dorinta de a ne mobiliza, pentru a ajuta cat mai rapid. Astfel am decis sa demaram chiar de a doua zi proiectul de sustinere a zonelor afectate. Sunt tare mandru sa vad ca atat vineri, cat si peste weekend, toata echipa Bonami s-a implicat activ si imi doresc sincer sa reusim sa strangem cat mai multe fonduri”, a afirmat Pavel Vopaƙil, CEO Bonami.

Proiectul a fost lansat chiar vineri, 25 iunie, printr-o donatie imediata a companiei de 6000 de euro pentru zonele afectate direct de tornada, ce a distrus un numar de 1200 de gospodarii, dintre care 70 vor trebui reconstruite complet.

In acelasi timp a fost demarata o ampla campanie de strangere de fonduri ce va dura doua luni. Clientii Bonami din Cehia sunt invitati sa se alature prin donatii personale, achizitionand vouchere, ce vor fi dublate cu aceeasi suma de catre companie. Fondurile au menirea de a ajuta familiile aflate in dificultate. La finalul campaniei, suma stransa va fi repartizata in mod egal catre toate zonele in care au fost inregistrate daune, sub forma de vouchere individuale, din care fiecare familie afectata va putea sa aleaga de pe site-ul Bonami obiectele de care are nevoie pentru gospodarie.

Saptamana aceasta, Bonami pregateste propriul camion cu piese de mobilier si obiecte de uz casnic ce va fi trimis in zona calamitate.

Compania a initiat o campanie de strangere de fonduri pentru urmatoarele doua luni si pe site-ul donio.cz, unde pana la momentul actual s-au adunat 5000 de euro.

Bonami este membra a grupului Miton si a fost infiintata in 2012 de Václav Štrup. Compania are, momentan, 150 de angajati in birourile sale din Praga si 100 la depozitul de marfa al companiei. Magazinul online este prezent in 5 tari: Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria si Romania.Toate operatiunile se desfasoara din sediul companiei din Praha.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Bonami

Comentarii

Cauta

Categorii populare