Comunicate de Afaceri

Bonami si Touched Romania impreuna pentru campania Daruieste un Craciun Fericit

Infiintata in 2005, Asociatia Touched Romania  intervine in ajutorarea copiilor si familiilor aflate in dificultate, pentru a preveni abandonul acestora si pentru a le oferi ajutor din punct de vedere material, educational si emotional. 

Natalia Ungureanu, Director Executiv Touched Romania a menționat: “Ne bucura colaborarea cu Bonami si speram ca impreuna sa oferim tuturor familiilor pe care le sustinem un Craciun mai imbelsugat anul acesta.”

Produsele incluse in campania Daruieste un Craciun Fericit! sunt virtuale, iar clientii pot opta pentru produse tipice Craciunului: sarmale, cozonac, brad, cadouri sau obiecte vestimentare pentru copii. Toate fondurile stranse vor fi donate integral asociatiei.

Campania Daruieste un Craciun Fericit va sustine doua din programele Touched Romania:

Centrul Maternal Casa Agar, unde anual 10 cupluri mamă - copii gasesc sustinere pentru perioade cuprinse intre 9-12 luni, astfel incat sa poata ramane impreuna. Sunt mame si copii aflati in dificultate, victime ale violentei domestice, traficului de persoane, saraciei si excluziunii sociale.

Proiectul Dar din Dar ofera sprijin material (donatii materiale, produse alimentare, imbracaminte) pentru aproximativ 300 de persoane in dificultate (220 de copii si 80 de mame), prevenind astfel abandonul copiilor, abuzul si infracționalitatea. 

In apropierea sezonului festiv, Bonami isi doreste sa contribuie la ajutorarea familiilor monoparentale, sa aduca bucurie si Sarbatori cu adevarat fericite mamelor si copiilor aflati in situatii dificile. Touched Romania prin proiectele si experienta indelungata, vor distribui fondurile obtinute din donatii acolo unde este mai mare nevoie de ele.”, a declarat Manuela Lica-Ionescu, Country Manager Bonami.


Mamele ce se regasesc in programele Touched Romania sunt deseori minore, iar statistica Eurostat arata ca Romania ocupa un nedorit prim loc in UE cu cel mai mare numar de mame adolescente, astfel ca peste 22.000 de copii provin anual de la mame minore, adica 10% din totalul nasterilor intr-un an. De asemenea aceleasi mame sunt expuse abandonului copiilor in spitale, traficului de persoane si efectuarii avortului.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Bonami

Comentarii

Cauta

Categorii populare