Comunicate de Afaceri

CSRmedia.ro a dat startul inscrierilor in competitia Romanian CSR Awards® 2019

Competitia, aflata la a saptea editie, este dedicata exclusiv companiilor si fundatiilor corporative din Romania. Companiile pot inscrie cate un singur proiect in fiecare categorie a competitiei. Inscrierile in competitie se vor face online, pana pe 1 Martie, pe site-ul CSRawards.ro, la sectiunea Inscrie un Proiect.

Echipa CSRmedia.ro a dat startul inscrierilor in competitia Romanian CSR Awards® 2019. Evenimentul, derulat pentru al saptelea an la rand, este dedicat exclusiv companiilor si fundatiilor corporative  din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Inscrierile in competitie se pot face pana pe 1 Martie, ora 24.00. Dupa incheierea perioadei de inscriere, juriul va delibera si va desemna proiectele castigatoare.

Premiile vor fi acordate in cadrul  Galei de Premiere – Romanian CSR Awards® ce va avea loc la inceputul lunii aprilie, in Bucuresti.

Companiile vor putea inscrie cate un proiect in fiecare categorie a competitiei, completand formularului disponibil pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro

„La aceasta editie ne asteptam la o crestere a numarului de proiecte inscrise in competitie cu cel putin 30%, avand in vedere numarul mare de actiuni desfasurate de companii in anul 2018. Totodata, ca in fiecare an, ne bucuram sa reunim intr-un moment festiv oamenii care schimba in bine comunitatile in care activeaza”, a declarat Lacramioara Botezatu, Director Executiv al CSR Media Network.

In cadrul Galei de Premiere Romanian CSR Awards® vor fi premiate campaniile care au dus la imbunatatirea pe termen lung a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor in care companiile activeaza.

Sunt eligibile proiectele, campaniile sau programele care au fost implementate in anul precedent. Pot fi inscrise si proiecte demarate in anii anteriori, dar care au avut o editie care s-a desfasurat si pe parcursul anului trecut.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare