Comunicate de Afaceri

ENGIE Romania și-a lansat Raportul de Sustenabilitate pentru 2022. Valorea investițiiilor în proiecte de responsabilitate socială a fost de 7,4 mil. lei

Raportul include informații despre toate companiile din Grupul ENGIE Romania, care sunt consolidate în situațiile financiare: ENGIE Romania S.A., Distrigaz Sud Rețele SRL, ENGIE Servicii SRL, ENGIE Building Solutions SRL, Brăila Winds SRL, Alizeu Eolian SRL, Helios Development Project SRL și Solar Development Project SRL.

„Acest raport ilustrează viziunea responsabilă pe care o avem la ENGIE asupra modului în care ne desfășurăm activitatea, concentrându-ne pe dezvoltarea sustenabilă a operațiunilor locale, care să permită atingerea țintelor ambițioase pentru reducerea emisiilor de carbon, prin accelerarea dezvoltării de soluții prietenoase cu mediul înconjurător. În același timp, ajutăm comunitățile în care activăm prin derularea de proiecte de responsabilitate socială în domenii precum protejarea mediului înconjurător, educația pe aspecte de mediu și sănătatea semenilor noștri și a planetei.” punctează Nicolas Richard, CEO ENGIE Romania, în debutul raportului.

Informațiile cuprinse în raport sunt prezentate în contextul mai larg al Strategiei de Sustenabilitate ENGIE România, publicate la finalul anului 2022, cu ținte clar definite pnă în 2025 și 2030.

Strategia ENGIE 2030 se bazează pe trei piloni: Energie Verde, Climă și Mediu, Oameni și Comunități.

Citește articolul integral pe ECSR.ro.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare