Comunicate de Afaceri

MIRA TELECOM premiata pentru cel mai bun proiect de educatie

Programul a fost initiat in urma identificarii necesitatii unor programe de internship pentru studentii si masteranzii din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti. Cei cinci studenti care au participat la program au avut posibilitatea de a pune in practica o serie de cunostinte dobandite in cadrul cursurilor de la universitate, sub coordonarea specialistilor din cadrul companiei MIRA TELECOM si au inteles avantajele si provocarile lucrului in echipa.

Participantii au realizat o cercetare stiintifica complexa in domeniul nanotehnologiei, in cadrul proiectului \"NanoProgramming - controling a system for atomic and nanoscale manipulation\". La finalul programului, pe baza rezultatelor obtinute, au fost desemnati 3 castigatori, premiati cu burse de excelenta in valoare de 2.000 de Euro. Pe toata perioada programului fiecare student participant a fost retribuit lunar cu suma de 1.000 de lei.

MIRA TELECOM a derulat programul in colaborare cu Center for Surface Science and Nanotechnology, din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, sub indrumarea dlui. Prof. Dr.rer.nat. Marius Enachescu, Directorul General al CSSNT si coordonat tehnic de catre Andrei Floroiu, Software Architect din partea MIRA TELECOM.

Compania a reusit, prin acest proiect, sustinerea tinerilor, viitori specialisti in domeniul cercetarii stiintifice si motivarea acestora de a-si valorifica potentialul intelectual in Romania, dupa finalizarea studiilor, in beneficiul comunitatii. De asemenea, rezultatele proiectului derulat, constituie baza pentru realizarea de cercetari ulterioare in cadrul Centrului de Cercetare detinut de MIRA TELECOM la Joita (judetul Giurgiu).

Prima editie a competitiei Romanian CSR Awards 2013, organizata de site-ul CSR Media, a reunit 84 de proiecte de Responsabilitate Sociala Corporativa, implementate pe parcursul anului 2012, cu o valoare totala de peste 4 milioane de euro. Proiectele inscrise in competitie au fost evaluate de catre cei opt membri ai Juriului, in intervalul 15 februarie – 15 martie.

In cadrul competitiei au fost premiate un numar de 31 de companii iar proiectele inscrise au fost evaluate in 8 categorii: mediu, educatie, sanatate, sustinerea comunitatii, sustinerea angajatilor, campanii CSR pe Facebook, campanii interne de CSR.

Pentru stabiliea castigatorilor, membrii juriului au tinut cont de impactul, relevanta proiectelor pentru comunitati si rezultate. Au luat in calcul, de asemenea, numarul de beneficiari, de angajati si voluntari implicati in proiect, dar si eficienta bugetului investit.

MIRA TELECOM (www.miratelecom.ro) – companie cu capital integral romanesc, fondata si condusa de Stelian Ilie, Presedinte al Grupului – si-a inceput activitatea in 1998. Diversificarea serviciilor a reprezentat un principiu de baza in evolutia companiei, MIRA TELECOM oferind astazi solutii complete de securitate, IT si telecom. In ultimii ani, compania a investit masiv in cercetare, in domeniul tehnologiei pentru securitate. Recent a fost finalizata constructia unui centru propriu de cercetare si dotarea acestia cu aparatura de laborator si platforme software de inalt nivel tehnologic.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: MIRA TELECOM

Comentarii

Cauta

Categorii populare