Comunicate de Afaceri

MOM- un proiect caritabil cu rasunet la Bucuresti Mall- Vitan

Pe 25 Noiembrie, la Bucuresti Mall-Vitan, Irina Marinescu si Crina Semciuc au lansat un proiect de o deosebita sensibilitate sociala: M.O.M. – un pop-up store caritabil, bazat pe donatii, pentru toti cei carora viata le-a zambit mai putin.

Din convingerea ca gesturile mici, dar repetate pot schimba lumea, M.O.M. sustine la fiecare editie, pana pe 15 Decembrie, cate o cauza sociala. In prima editie M.O.M. din 25 Noiembrie ,toate veniturile, incasate prin donatie, au ajuns integral la Hopes&Homes – www.hopeandhomes.ro, iar proiectul promite mult mai mult de atat. Persoane publice, influenceri, vedete au donat lucruri, haine, obiecte, de care nu mai au nevoie, pe care M.O.M. le colecteaza si le distribuie prin donatie pentru o perioada limitată de timp.

Proiectul s-a nascut natural, din iubire nemarginita pentru oameni, iar Bucuresti Mall-Vitan s-a bucurat sa se implice si sa il poata gazdui.

Irina Marinescu vorbeste cu multa emotie despre acesta:

Pe mine ma face fericita orice moment de bucurie pe care il pot oferi. E o emoție puternică pe care o simt în stomac, o bucurie greu de pus în cuvinte, și îmi amintesc senzația asta la fiecare obstacol. O port cu mine pe tot parcursul. Ia forma carburantului de care am nevoie pentru a-mi ține motorul turat până când îmi iese ce mi-am propus.

Nu știu să fiu altfel, nu pot să nu observ, să merg mai departe fără să mă opresc, atunci când știu că pot să schimb ceva oricât de mic.

Cred că toți avem forța asta de a schimba ceva și că doar de noi depinde felul în care arată lumea.

Acestea fiind spuse, noi suntem MOM.”

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare