Comunicate de Afaceri

OMV Petrom și Asociația Pădurea Copiilor plantează o livadă terapeutică pentru HOSPICE Casa Speranței

OMV Petrom, cea mai mare companie integrată de energie din Europa de Sud-Est, continuă să susțină activitatea HOSPICE Casa Speranței, cea mai mare fundație din România care oferă îngrijire paliativă. De data aceasta, voluntarii OMV Petrom s-au unit cu cei de la Pădurea Copiilor și de la HOSPICE Casa Speranței pentru înființarea unei livezi terapuetice pe o suprafață de 1000 de metri pătrați.

Livada terapeutică, de care se vor bucura peste 100 de copii din cadrul Centrului HOSPICE Casa Speranței de la Adunații Copăceni, îmbină principiile de amenajare ale unei grădini în stil japonez, combinând plantele ornamentale cu soiuri de pomi fructiferi, cireși japonezi și elemente din piatră și lemn.

„Suntem foarte mândri să vedem împreună două cauze importante pe care le susținem: plantarea de puieți prin programul România plantează pentru mâine și HOSPICE Casa Speranței, un model pentru îngrijirea paliativă în România.” a declarat Christina Verchere, CEO OMV Petrom. „Prin plantarea acestei livezi, asigurăm un refugiu în natură și contribuim la ameliorarea condițiilor de îngrijire a micilor pacienți din Adunații Copăceni. În același timp, reunim voluntarii din mai multe organizații pentru un scop comun, acela de a îi ajuta pe ceilalți.”

Citește articolul integral

Sursa foto: pagina de FB Hospice Casa Speranței

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare