Comunicate de Afaceri

Pentru al doilea an consecutiv, Daikin Romania a plantat mii de copaci pentru un viitor cu aer mai curat

Urmarind sloganul „Noi plantam copaci, tu colectionezi aer curat”, Daikin Romania a facut inca un pas spre redobandirea echilibrului naturii prin programul de responsabilitate sociala „Plantam Aer”, contribuind cu peste 6,000 de puieti forestieri la impadurirea mai multor terenuri din tara. Pentru al doilea an consecutiv, compania a sustinut financiar initiativa Plantam fapte bune in Romania si s-a alaturat cu echipe de voluntari la actiunile de plantare desfasurate in luna noiembrie.

„Programul «Plantam Aer» si actiunile de impadurire desfasurate in cadrul acestuia au fost o ocazie minunata de a afla ca suntem inconjurati de o multime de oameni pasionati de natura si de aer curat, dornici sa schimbe lucrurile in bine si sa contribuie la un viitor mai frumos al generatiilor urmatoare. Implicarea, entuziasmul si dedicarea celor prezenti la plantare, a colegilor si partenerilor nostri, precum si a celor care ne-au sustinut prin sutele de mesaje impartasite pe platforma www.plantamaer.roconfirma succesul programului si ne motiveaza sa continuam eforturile de imbunatatire a calitatii aerului din Romania.

Suntem bucurosi ca suntem partenerii initiativei Plantam fapte bune in Romania si anul acesta si ca prin pasiunea comuna pentru mediul inconjurator contribuim la misiunea lor dificila. Vom continua sa ne implicam in demersurile de impadurire si in 2019, mai ales ca o parte din actiunile de plantare programate pentru luna aceasta au fost amanate din cauza lipsei precipitatiilor”, a declarat Daniel Vasile, Managing Director Daikin Romania.

O parte din puietii plantati de Daikin Romania in actiunile desfasurate la nivel national au prins radacini pe terenurile din Popesti-Leordeni, judetul Ilfov. Peste 50 de voluntari ai companiei, printre care angajati, parteneri, colaboratori si oameni din presa, au plantat sambata, 10 noiembrie, in medie 25 de puieti forestieri de stejar rosu, frasin, ulm si tei, pe o suprafata de 2.000 mp. Prin efortul comun a mai multor organizatii si companii, s-au plantat pe aceste terenuri peste 10.000 de puieti.

Alti zeci de voluntari Daikin s-au alaturat initiativei «Plantam Aer» si impreuna cu echipele Plantam fapte bune in Romaniaau ajutat la reducerea poluarii si la cresterea suprafetelor verzi din alte localitati din tara unde s-au desfasurat actiuni de impadurire, prin plantarea de puieti pe terenuri fara vegetatie forestiera si predispuse sau afectate de diferite procese de degradare.

„Parteneriatul cu Daikin devine incet dar sigur una dintre cele mai reusite colaborari, nu doar in ceea ce priveste investitia in proiect - sprijin financiar si participare cu voluntari, ci si prin capitalul de imagine pe care il aduce proiectului nostru. «Plantam Aer» nu este doar un proiect de marketing, este o poveste frumoasa si suntem mandri ca facem parte din ea ”, a declarat Simona Camburu, Coordonator Fundraising Plantam fapte bune in Romania.

 Programul «Plantam Aer» nu se incheie aici, ci continua cu misiunea de a creste gradul de constientizare si de replicare a bunelor exemple in ceea ce priveste protejarea mediului, precum si de a consolida comunitatea formata din iubitorii de natura. De altfel, strategia Daikin pentru 2019 vizeaza continuarea si extinderea programelor de responsabilitate sociala, acoperind atat nevoile mediului inconjurator, cat si alte sectoare, precum educatie sau sanatate. 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: TailorAd

Comentarii

Cauta

Categorii populare