Comunicate de Afaceri

“Plantam Aer”, programul de responsabilitate sociala dezvoltat de Daikin Romania, continua cu experiente autentice din inima naturii

Pentru al doilea an consecutiv, Daikin Romania, reprezentanta locala a celui mai mare producator de sisteme de climatizare, se alatura initiativei nationale de impadurire Plantam fapte bune in Romania prin programul “Plantam Aer”. Dupa succesul actiunii de anul trecut, in urma careia au fost plantati 13.000 de puieti, in 2018 Daikin devine catalizatorul schimbarii, incurajandu-si partenerii, clientii, dar si publicul larg sa se alature misiunii de a crea o Romanie mai verde si sa se implice in demersurile de protejare a mediului inconjurator. 

„Scopul nostru este ca astfel de initiative sa fie sustinute de cat mai multi romani si sa incurajam partenerii Daikin sa se alature programului «Plantam Aer». Doar printr-o mobilizare comuna putem creşte zonele verzi si reduce poluarea, asigurand un viitor mai curat pentru generatiile urmatoare. Astfel, pentru a ne aminti ca timpul petrecut in aer liber ne inspira, ne incarca cu energie, asigurandu-ne o stare de relaxare si de liniste, dar si pentru a pretui mai mult ceea ce mediul inconjurator ne ofera si ne invata, anul acesta ne concentram pe experiente, intamplari si momente petrecute in aer curat. Povesti spuse de noi toti, iubitorii de natura, care au rolul sa ne bucure si sa ne motiveze in a descoperi si  aprecia si mai mult frumusetea locurilor verzi din Romania”, a declarat Daniel Vasile, Managing Director Daikin Romania. 

In acest sens, Daikin isi propune sa stranga pe platforma www.plantamaer.rocat mai multe povesti cu aer curat, inspirandu-i, astfel, si pe ceilalti cititori sa se implice, sa-si scrie povestea si sa actioneze pentru a pastra farmecul naturii. Dezvaluirea experientelor personale reprezinta un semnal de alarma in legatura cu datoria de a mentine zonele cu aer curat si importanta de a contribui, cu pasi marunti, la cresterea suprafetei impadurite a tarii.

Dincolo de interactiunea cu iubitorii de natura, programul „Plantam Aer” cuprinde si o componenta de implicare sociala, incurajand partenerii de business sa se alature companiei in demersul de imbunatatire a calitatii aerului din Romania. Bazandu-se pe sustinerea lor, Daikin isi propune sa participe la plantarile din luna noiembrie cu un numar cat mai mare de puieti si cu o echipa numeroasa de voluntari, dornici sa influenteze sanatatea si mediul in care vor creste  generatiile viitoare.

Pentru a implementa actiunile de protejare a naturii, Daikin si-a ales parteneri de incredere, alaturandu-se initiativei Plantam fapte bune in Romania, care se bucura de succes an de an. Astfel, compania contribuie impreuna cu numeroasele echipe de voluntari PFBRo la prevenirea alunecarilor de teren, impiedicarea procesului de eroziune, ocrotirea si extinderea suprafetelor plantate.

Cu pasi siguri, atent ganditi, am reusit alaturi de Daikin Romania sa oferim sprijin si solutii potrivite pe o parte din terenurile impaduritein 2017. Anul acesta vom completa ceea ce am inceput deja sivom extinde si mai multactiunile noastre”, a declarat Simona Camburu, Coordonator Fundraising Plantam fapte bune in Romania.

Natura are nevoie permanenta de oameni dornici sa faca bine, iar pentru rezultate vizibile e nevoie de o comunitate cat mai mare. Cei care vor sa devina plantatori de fapte bune se pot inscrie ca voluntari la actiunile Plantam fapte bune in Romania prin e-mail la adresa voluntar@plantamfaptebune.ro.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: TailorAd

Comentarii

Cauta

Categorii populare