Comunicate de Afaceri

Plaza Romania- un motor de fapte sociale

Primaria Capitalei prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Plaza Romania si Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, au organizat in perioada 18-19 noiembrie – campania ”Un strop de sange, o sansa la viata!”, o initiativa de o deosebita valoare sociala si emotionala.  Donarea de sange este un gest nobil de o insemnătate uriasa,  care poate salva viata celor ce au nevoie de transfuzii!


Plaza Romania, intervalul orar 09:00-13:00, pentru a darui o sansa la viata! Organizatorii si participantii au dat dovada de altruism si solidaritate, fiind un exemplu demn de urmat pentru celelalte companii, din categorie, sau nu.

Plaza Romania, centrul comercial lansat inca din 2005, reprezinta o parte integranta a comunitatii, careia ii oferaperiodic entertainment pentru toate categoriile de varsta, fie ca e vorba de activitati distractive pentru cei mici, concerte ale vedetelor indragite,festivaluri sau chiar si evenimente speciale cu implicare sociala. Plaza Romania a trecut printr-un amplu proces de renovare si modernizare cu scopul de a da un refresh look-ului si functionalitatii sale, dar si imbunatatind facilitatile si serviciile oferite, precum si garantand sa aduca plus valoare vietii sociale a comunitatii.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare