Comunicate de Afaceri

Record de inscrieri la Editia Aniversara Romanian CSR Awards: 124 de proiecte!

Evenimentul, aflat la a 5-a editie, este dedicat exclusiv companiilor si fundatiilor corporative din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Cele mai multe aplicatii au fost inregistrate la categoria Educatie, pe urmatoarele doua locuri situandu-se categoriile Sanatate si Campanii interne de CSR.
Proiectele inscrie in competitie vor fi evaluate de Juriu pana la finalul lunii martie. Premierea castigatorilor se va face in cadrul unei Gale de Premiere care va avea loc la inceputul lunii aprilie.

„Ne bucura numarul mare de proiecte inscrise in acest an in competitie. Urmeaza etapa jurizarii si apoi anuntarea castigatorilor. Uram mult succes tuturor companiilor care au inscris proiecte in competitie si abia asteptam sa ne intalnim la ceremonia de premiere”, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager CSR Media Network.

In cadrul Galei de Premiere Romanian CSR Awards® vor fi premiate campaniile care au dus la imbunatatirea pe termen lung a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor in care companiile activeaza.
Partenerii media ai acestei competitii sunt: CSRmedia.ro, CAFEmedia.ro, CSRLeaders.ro, RFI, Bussines 24, Romania Pozitiva, mediaTrust, ComunicatedeAfaceri.ro, Ziare.com.

Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro
Persoana de contact:
Lacramioara Botezatu - 0721.886.378
contact@csrawards.ro
Director Executiv CSR Media Network
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare