Comunicate de Afaceri

Afla care sunt destinatiile mai putin cunoscute din Europa

Foarte multe persoane si-au facut un obicei din a cauta cele mai inedite locuri in care sa poata merge in vacanta. Cu siguranta nu iti va fi usor sa ajungi aici dar va merita.

Iata care sunt destinatiile mai putin cunoscute din Europa:

Matera, Italia

Matera este un loc cu o arhitectura veche de care foarte multe persoane s-au indragostit.  Acesta este situat in sudul regiunii Basilicata si are o vechime de 1000 de ani. In anul 1993 UNESCO a declarat acest loc mostenire internationala.

Insula Muhu, Estonia

Pe aceasta mica insula vei putea ajunge pe perioada iernii doar pe un drum de gheata. Aici vei gasi mori functionale, cabane acoperite din paie dar si o biserica din secolul XIII.  Numarul locuitorilor din aceasta insula este de 2000 si este un loc plin de traditii care dateaza din 1227.  Urmareste acest site pentru mai multe detalii.

Regiunea Matarranya, Spania

Aici ritmul vietii este destul de lent. Daca vi aici in vacanta vei vedea ca vei avea timp de plimbari lungi pe dealuri cu bicicleta sau pe munti.  Piesa de rezistenta a acestui loc este hotelul Torre del Visco, un hotel izolat care dateaza din secolul XV.

Insula Lewis, Scotia

Plajele din aceasta insula par desprinse din zona Caraibelor. In cazul in care iti doresti un sejur de neuitat poti merge in  Auberge Carnish, o ferma care ofera cazare si care detine un restaurant cu vedere catre un golf.

Ile de Noirmoutier, Franta

In aceasta insula vei avea acces la viata salbatica cu mlastini si dune. Este o zona ideala pentru copii deoarece aici pot avea acces la experiente interesante precum culesul stridiilor sau pot observa cum se obtine sarea.

Insula Ikaria, Grecia

Este o insula izolata iar pentru asta trebuie sa faci o calatorie de sase ore cu feribotul. Aici vei avea acces la frumusetea naturala cu care Grecia ne-a obisnuit. Aerul proaspat, apa cristalina si mancarea traditionala fac din acest loc unul deosebit. Locuitorii din aceasta insula au o speranta de viata mai mare, avand sanse mari sa treaca de 90 de ani.

Ticino, Elvetia

Aceasta zona din Elvetia este in apropiere la granite cu Italia. Aici vei avea acces la peisaje salbatice splendide dar si la o calitate a serviciilor rar intalnite. Plimbarile pe jos sau cele cu bicicleta sunt foarte populare aici, precum si mini-excursiile de pe lac.

Daca vrei senzatii unice atunci trebuie sa vizitezi aceste locuri. Te asigur ca vei ramane impresionat.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pro Intersoft 2010

Comentarii

Cauta

Categorii populare