Comunicate de Afaceri

Cartile motivationale ne pot schimba viata

In general, autorul nu-si propune sa scrie carti motivationale; nu este un scop pe care ti-l stabilesti in momentul in care iti asezi foile in fata si iei creionul in mana. Incepi sa iti insirui gandurile, sentimentele si ideile, creezi personaje si povesti si incerci sa dai viata, prin intermediul cuvintelor, unor situatii si intamplari care zac profund in sufletul si mintea ta. Pentru ca da, atunci cand scrii, fiecare carte pe care o gandesti este o replica a vietii tale personale. Este alegerea ta daca doresti sa o imbraci intr-o situatie fictiva sau sa relatezi evenimentele exact asa cum s-au intamplat.

In cele din urma, povestile remarcabile ajung sa fie adevarate carti motivationale. Simti ca te identifici cu unul dintre personaje si incepi sa-ti pui intrebari cu privire la atitudinea pe care ai adoptat-o pana la momentul respectiv. Cele mai bune carti existente au reusit sa determine mii sau chiar milioane de oameni sa creada mai mult in fortele lor proprii, sa treaca peste obstacolele inevitabile pe care viata ni le arunca in cale, sa-si infrunte temerile si sa lupte pana la capat ca sa-si indeplineasca cele mai acerbe visuri si dorinte.

Desi poate nu te astepti ca unele carti sportive sa fie catalogate drept carti motivationale, adevaratele povesti de viata, care au reusit sa inspire cititorii, stau ascunse in paginile ce ne dezvaluie provocarile si trairile pe care marii sportivi le-au intampinat in drumul lor catre succes. In momentul de fata, Preda Publishing este singura editura dedicata sportului: fotbal, atletism, pugilism, ciclism, alpinism, automobilism etc. Misiunea acesteia este de a promova practicarea sportului sub orice forma. Citind aceste carti motivationale, este inevitabil sa nu ne punem anumite intrebari despre noi insine si despre modul in care am abordat anumite situatii din viata noastra. Esti inspirat de sportivii care au uimit o intreaga lume prin performantele lor fascinante si realizezi ca si tu poti sa iti schimbi modul de viata si sa iesi din starea de letargie in care te-ai cufundat treptat.

Probabil ca cea mai mare problema pe care o avem este faptul ca nu putem sa facem intotdeauna distinctia intre ceea ce este bine si ceea este rau pentru noi si, implicit, nu putem sa vedem fiecare provocare pe care o intampinam ca pe o adevarata oportunitate pe care nu trebuie sa o ratam. Acesta este scopul unor carti motivationale: sa ne ajute sa realizam faptul ca este mai dureros sa ajungi intr-un punct al vietii in care sa iti dai seama ca nu ai reusit sa impresionezi prin nimic notabil si nu ai putut sa iti indeplinesti cele mai arzatoare dorinte. Durerea si stradania pe care o resimtim pe moment este trecatoare si nu ne va urmari niciodata asa cum ar face-o niste regrete profunde.

Viziteaza site-ul http://predapublishing.com/ si descopera intreaga colectie de carti motivationale!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Preda Publishing

Comentarii

Cauta

Categorii populare