Comunicate de Afaceri

Cum să îți petreci 2 zile în Sibiu: recomandări City Break

Orașul Sibiu este, în mod cert, unul dintre cele mai frumoase din țară. Tot ce ai nevoie pentru a-i descoperi frumusețea este să-ți asiguri cazarea. Hotel Bliss Sibiu http://hotelbliss.ro/ e unul dintre locurile ce te va primi mereu cu brațele deschise și câteva îndrumări.
Cu o arhitectură și istorie bogată, cu oameni primitori și calzi, cu evenimente culturale apreciate de sibieni și de turiști deopotrivă. Dacă e să călătorești și să descoperi orașele din România, un City Break în Sibiu e mai mult decât recomandat.

Petrece-ți 2 zile în Sibiu și te vei îndrăgosti iremediabil!

Dacă te întrebi cum să îți petreci 2 zile în Sibiu, am pregătit o listă scurtă de recomandări. Vei avea parte de un City Break deosebit într-unul din cele mai îndrăgite orașe din Transilvania. Pe lângă recomandările de mai jos, explorează orașul la pas, în mod spontan. Descoperă-i străduțele, admiră-i clădirile, relaxează-te câteva clipe în parcurile și piețele sale.

Ziua 1: vizitează obiective turistice

Fă-ți check in la Hotel Bliss Sibiu, scapă de grija bagajelor și a cazării, și ia Sibiul la pas. Ce să vizitezi în Sibiu?
• Piața Mare - faimoasa piață a Sibiului te va impresiona și e un bun punct de plecare înspre alte locuri frumoase din oraș. Nu uita că pe timpul iernii, aici se organizează unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din țară.
• Piața Mică și Turnul Sfatului - dacă poți, neapărat să urci în turn - e un deosebit punct de belvedere! De sus, turiștii pot admira întregul oraș, precum și culmile munților Făgăraș.
• Podul Minciunilor - află-i și legenda!
• Parcul Sub Arini - e locul ideal pentru un răgaz și momente de relaxare.
• Turnul Dulgherilor - cel mai nordic de pe Str. Cetății
• Pasajul Scărilor și Biserica Evanghelică - pasajul de piatră și cărămidă leagă Orașul de Sus cu Orașul de Jos.

Seara te vei odihni cum se cuvine, la doar 2 km de centru, Hotel Bliss Sibiu aflându-se într-unul din cartierele săsești ale orașului.

Ziua 2: împrejurimile Sibiului

A doua zi dimineața, după ce ai servit micul dejun la Hotel Bliss Sibiu, în salonul aflat într-o clădire istorică sibiană, pornești din nou la drum.

Nu se poate să ajungi în Sibiu și să nu vizitezi Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale Astra. Pe timpul verii, programul este generos, muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului fiind deschis între orele 08:00 - 20:00!

E important să nu uiți că Sibiul se află în apropiere de Munții Făgărașului, o zonă extraordinar de frumoasă, cu numeroase drumeții la îndemâna ta. Pe timpul iernii, la doar 37 km distanță, poți vizita stațiunea Păltiniș.

Dacă vizitezi Sibiul în perioada în care Transfăgărășanul e numai bun de mers, să nu ratezi ocazia! Pe drum, Cascada Bâlea și Lacul Bâlea sunt destinații turistice atractive pentru orice călător cu dor de ducă!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Radu Balas

Comentarii

Cauta

Categorii populare