Comunicate de Afaceri

Cursuri de coafura - serie noua de cursuri de la DallesGO

Noile cursuri de coafura de la DallesGO sunt potrivite oricaror persoane care doresc sa faca primul pas catre meseria de hairstylist. Daca esti o persoana super pasionata de acest domeniu si iti doresti sa transformi pasiunea intr-o cariera de succes, incrie-te la cursurile de coafura organizate de DallesGO pe acest link: http://dallesgo.ro/cursuri-coafura/ , concepute special pentru pasiunea ta. Cursurile de coafura dureaza 3 luni de zile si vei si invata o multime de lucruri care sa te ajute in viitoare ta cariera.

Cursuri de coafura de la DallesGO - merita?

In primul si in primul rand, cel mai important atu al cursurilor de coafura este profesoara Geta Voinea. Geta Voinea este poate cea mai apreciata specialista in hairstyling din Romania si bineinteles experienta si cariera dumneaei sunt cunoscute de toata lumea. Astfel, la cursuril de coafura conduse de Geta Voinea iti vei forma mana prin realizarea unei colectii complete de coafuri si bineinteles vei descoperi ultimele tendinte din domeniu.

Vei reusi sa totul despre tehnicile de prindere si tapat pentru a reusi sa realizezi o coafura comerciala pentru viitoarele tale cliente. Impletiturile, care inca sunt prezente in cadrul prezentarilor de moda internationale, le vei invata foarte usor in doua, trei, patru sau cinci suvite. Cu ajutorul diverselor materiale si accesorii pe care le vei avea la dispozitie la cursurile de coafura, vei invata si vei reusi pana la urma sa faci coafuri de catwalk, dar si de avangarda. Vei reusi sa stapanesti tehnicile de coafat si vei stii cum sa folosesti eficient si corect toate instrumentele de coafura pe care cursurile de coafura de la DallesGO ti le pun la dispozitie.

Cum te poti inscrie la cursurile de coafura de la DallesGO?

Daca vrei sa participi si sa inveti de la cea mai buna profesoara din domeniu, intra acum pe site-ul www.dallesgo.ro si inscrie-te la aceste cursuri. Seria de cursuri de coafura se desfasoara in timpul saptamanii, dupa ora 18:30, in cadrul studiourilor DallesGO din Bucuresti, str. Ion Oteteseleanu, nr. 2, et. 2. Pentru mai multe informatii despre cursuri poti suna la 0769.041.711 sau poti trimite un email la adresa info@dallesgo.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare