Comunicate de Afaceri

Filme noi la Movieplex - Plaza Romania

#EnjoyPlazaRomania  este sfatul pe care il putem da tuturor cinefililor din capitala si nu numai. La Movieplex Cinema,  in Plaza Romania, se anunta o vara incendiara: se lanseaza multe filme noi pentru toate gusturile. Fie ca esti iubitor de filme horror sau filme de actiune, ori vrei sa te relaxezi cu prietenii vizionand o comedie sau o animatie, in lista de mai joi vei gasi sigur ceva pe gustul tau.

  • Meryl Streep si “Mamma mia!” sunt deja icon-uri ale musical-urilor internationale. Cinefili, fiti pe faza! Pe 20 iulie, la 10 ani dupa lansarea initiala, iubitul film se intoarce. “Mamma mia! Here we go again” te asteapta cu o noua poveste surprinzatoare.
  • Motiv de bucurie pentru cei mici si cei mari, familia simpatica de supereroi se intoarce pe 27 iulie in “Incredibilii 2” cu o intorsatura interesanta: acum Helen este in centrul atentiei. Hai la Plaza Romania sa vezi prin ce aventuri va trece!
  • Pe 6 iulie o sa razi copios la “Tag:da-o mai departe” Annabelle Wallis, Jeremy Renner, Jon Hamm, Leslie Bibb, Rashida Jones, Isla Fisher, Ed Helms joaca intr-o comedie de zile mari unde jocul “Prinselea” din copilarie ia o noua forma atunci cand este jucat de adulti.

Te provocam sa verifici lista completa a filmelor din aceasta vara aici si sa iti alegi favoritul. Poti sa iti comanzi biletele direct de pe aplicatia CineMagia sau sa ne treci pragul din incinta complexului Comercial Plaza Romania, de la etajul 2. Ti s-a pregatit o vara incendiara cu multe surprize. Vino sa vezi!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Anchor Group

Comentarii

Cauta

Categorii populare