Comunicate de Afaceri

Ingrediente de baza in parfumurile original arabe

Tamaia este unul dintre ingredientele principale folosite in majoritatea parfumurilor arabe. Gasit in Salalah in Oman si Somalia in Africa, creste pe copaci si arbusti mici. Un parfum de valoare pe vremea imperiului roman care detine aceeasi statura si astazi.

Pe langa faptul ca este un ingredient de baza ,tamaia a mai fost folosita ca remediu pentru ulcere, hipertensiune arteriala, greata, febra, indigestie, tuse, recuperare dupa nastere si chiar pentru a respinge tantarii.

In mod similar, smirna ar fi ars pentru a respinge insectele si serpii, in afara de a fi folosit pentru a trata durerile de gat, crampe, inflamatii, colici si probleme digestive. Parfumul este, de asemenea, mentionat in Biblie, in care se spune ca a fost amestecat cu vin pentru a fi folosit ca analgezic pentru Isus

Parfumurile, unguentele si uleiurile parfumate sunt astfel folosite pentru a proteja pielea ,tamaia este unul dintre cele mai bune ingredient.

Uleiurile si unguentele traditionale arabe au oud si smirna, adesea amestecate cu iasomie, menta, citrice, migdale, anason, cedru, grasimi animale si uleiuri vegetale, care sunt ingrediente usor disponibile in topografia mentionata.

Baza parfumurilor traditionale arabe este, de asemenea, similara si iasomia, chihlimbarul si moscul fiind unele comune pentru doamne. Un parfum comun pentru barbati este cu ulei de flori de trandafir. Valea Taif din Arabia Saudita este populara pentru plantatiile de trandafiri. Din vremea otomana, acolo se cultiva trandafir de Damasc, cel cu treizeci de petale. Este valea de unde provine taifi  folosit in cele mai bune parfumuri arabe pentru barbati.

Florile gasesc o pozitie speciala in parfumurile din Orientul Mijlociu, chiar si in cele amestecate manual din Egipt, unde parfumierii contemporani aleg doua pana la trei tipuri de ingrediente din peste o suta de uleiuri de flori si condimente si folosesc metode egiptene antice de zdrobire a petalelor de flori. in masini de presat din lemn pentru extragerea uleiului, care este amestecat cu condimente. www.emiratenote.ro va asteapta sa descoperiti o lume plina de lux si rafinament , va invitam pe site-ul nostru si va punem la dispozitie doar cele mai rafinate parfumuri originale din Dubai.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare