Comunicate de Afaceri

Lansarea Playlist-ului #WebTurism Proiect I.M.P.A.C.T. cu ocazia Festivalului National de Tarafuri "Geagu Cataroiu"

Tismana, Gorj - 12 iunie 2024 Intr-o atmosfera plina de voie buna si muzica autentica, Asociatia Dorna Tismana anunta lansarea Playlist-ului #WebTurism Proiect I.M.P.A.C.T. - Inovare si Mobilizare pentru Promovarea Actiunilor Culturale & Turistice, cu ocazia celei de-a VII-a editii a Festivalului National de Tarafuri "Geagu Cataroiu".

 

Festivalul National de Tarafuri "Geagu Cataroiu" revine in Padurea Sarsori!

Pregatiti-va de o incursiune vibranta in lumea muzicii lautaresti traditionale! Intre 12 si 14 iunie 2024, Padurea Sarsori din Tismana va fi gazda celei de-a VII-a editii a Festivalului National de Tarafuri "Geagu Cataroiu". Aceasta editie speciala va reuni tarafuri din diverse colturi ale tarii, de la Gorj si Valcea la Mehedinti, Harghita, Suceava si Cluj, oferind publicului o experienta muzicala bogata si diversa. Pe scena vor urca numerosi artisti consacrati ai genului, printre care Vasile si Nuti Tapota, Constantin Lataretu, Aurel Blondea, Ionel Tudorache, Niculina Stoican, Cristian Geagu Cataroiu si Gabi Buzner-Cataroiu. Festivalul, organizat de Primaria si Consiliul Local Tismana in parteneriat cu Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Gorj, promite o atmosfera electrizanta, plina de voie buna si muzica autentica. Pe langa concertele de exceptie, publicul se va putea bucura de o varietate de standuri cu produse traditionale, demonstratii de mestesuguri si delicii culinare specifice zonei. Festivalul National de Tarafuri "Geagu Cataroiu" este o oportunitate unica de a descoperi frumusetea si diversitatea muzicii lautaresti traditionale romanesti. Va asteptam cu drag sa ne alaturati in aceasta celebrare a culturii si traditiilor locale!

 

Lansarea Playlist-ului #WebTurism Proiect I.M.P.A.C.T.

In paralel cu acest eveniment cultural de amploare, Asociatia Dorna Tismana lanseaza cu mandrie Playlist-ul #WebTurism Proiect I.M.P.A.C.T., un demers inovator finantat din bugetul Judetului Gorj pe anul 2024. Scopul acestui proiect este sa aduca in prim-plan comorile judetului Gorj si sa creeze o punte digitala intre potentialii turisti si patrimoniul bogat al regiunii.

 

"Suntem incantati sa lansam Playlist-ul #WebTurism Proiect I.M.P.A.C.T. cu ocazia Festivalului National de Tarafuri 'Geagu Cataroiu'. Aceasta initiativa este un pas semnificativ in eforturile noastre de a promova turismul cultural din judetul Gorj si de a atrage un numar cat mai mare de vizitatori. Ne dorim sa oferim o experienta autentica si captivanta prin intermediul videoclipurilor incluse in playlist," a declarat Tomoniu Antonio, presedinte al Asociatiei Dorna Tismana.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Asociatia „DORNA TISMANA”

Comentarii

Cauta

Categorii populare