Comunicate de Afaceri

Asociația Umanitară Alexandra Nanu AUAN, oferă 4 burse de studiu a limbii germane copiilor între 4 – 14 ani

Asociația Umanitară Alexandra Nanu, angajată în susținerea copiilor cu rezultate foarte bune la învățătură, dar care provin din familii nevoiașe, oferă în colaborare cu Kinder Kultur Haus cursuri de germană pentru 4 copii.

Condiții de aplicare pentru bursă
Asociația Umanitară Alexandra Nanu a luat naștere în ianuarie 2012 în memoria Alexandrei care la 26 de ani a plecat dintre noi din cauza unei afecțiuni grave de sănătate, lăsând în urma ei un grup de oameni, prietenii și părinții, care au decis să sprijine pe tinerii care la fel ca ea își doresc să aibă un parcurs școlar și academic trainic.

În colaborare cu Kinder Kultur Haus ce organizeaza cursuri de limba germana pentru copii, Asociația Umanitară Alexandra Nanu, pe scurt AUAN, oferă 4 burse de studiu copiilor între 4 – 14 ani care întrunesc cele două principale condiții ale Asociației:
– performanță școlară bună;
– venitul net pe membru de familie să fie mai mic de 800 lei.

Pentru înscriere, completați formularul de contact și precizați care este vârsta copilului, media pe ultimul semestru școlar încheiat și venitul net pe membru de familie.

În vederea selectării beneficiarilor se vor lua în calcul întrunirea celor două condiții și data de sosire a aplicației prin mail accesand siteul www.kinderkulturhaus.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC kinder Kulturhaus SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare