Comunicate de Afaceri

Auditor în domeniul calității - curs online

Vrei să devii un expert în auditarea sistemelor de management al calității conform standardelor ISO 9000? Cauti să înțelegi mai bine principiile și practicile din spatele auditului conform Ghidului ISO 19011:2018?
Bucură-te de o experiență de învățare interactivă și completă cu programul nostru de formare dedicat auditorilor în domeniul calității!

Tematica programului de formare:
- Structura și Conținutul Standardelor ISO 9000: Înțelegerea detaliată a cerințelor și terminologiei specifice sistemelor de management al calității și a auditului acestor sisteme.
- Implementarea Sistemului de Management al Calității conform ISO 9001:2015: Aplicarea practică a cerințelor și proceselor din standardul ISO 9001:2015.
- Principiile Auditului conform ISO 19011:2018: Învață cum să conduci audituri eficiente și conforme cu standardele internaționale.
- Planificarea, Realizarea și Controlul Auditului: Procesul complet al auditului, de la planificare și pregătirea documentelor până la întocmirea rapoartelor și implementarea măsurilor de îmbunătățire.

Cui se adresează:
- Profesioniști din domeniul calității și auditului.
- Persoane interesate să devină auditori calificați în domeniul calității conform standardelor ISO.

Alătură-te cursului nostru online pentru a-ți dezvolta abilitățile și a deveni un auditor expert în managementul calității conform standardelor internaționale! Înscrie-te acum pentru a-ți asigura locul! Vezi mai multe detalii pe www.cursuriautorizate.ro sau sună-ne la numărul 0733822020.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Top Quality Management

Comentarii

Cauta

Categorii populare