Comunicate de Afaceri

Business Process Management | Curs Practic

Business Process Management(BPM) reprezinta managementul organizatiei/ afacerii prin procese. 
Este fundatia ce ar trebui sa stea la baza oricarei organizatii ce detine/ doreste sa isi analizeze, imbunatateasca si tina sub control procesele. 
Reprezinta limbajul unic prin care procesele sunt documentate, li se definesc responsabilii, se masoara, se definesc indicatorii de performanta ( KPI ) si se imbunatatesc continuu in acelasi mod, in toata organizatia.
Indiferent daca organizatia doreste sau nu sa isi imbunatateasca procesele, reprezinta singura modalitate de a defini componentele organizatiei pornind de la viziunea actionarilor/ managementului si ce isi doresc clientii.

CODECS propune un training intensiv pentru descoperirea si aprofundarea notiunilor de  Business Process Management

Urmatoarea sesiune se desfasoara pe 27 si 28 iulie, pentru inscriere accesati pagina cursului: Business Process Management

CUI SE ADRESEAZA?

Membrii in echipele functionale de imbunatatire a proceselor/ calitatii ( Business Transformation, Business Reengineering, Business Improvement, Change Management, Manageri de proiecte ,IT ( Marketing, Vanzari, Inginerie, Productie) sau ( Supply Chain, Operatiuni, Risc, Resurse Umane, Financiar si altele ) indiferent de domeniul de activitate. Actionari, Top Management.

Pentru inscrieri si informatii un consultant va sta la dispozitie la Centrul de Training CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail training@codecs.ro.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: CODECS

Comentarii

Cauta

Categorii populare