Comunicate de Afaceri

Cadrele didactice beneficiaza de acces gratuit pe platforma educationala online MyKoolio

MyKoolio, platforma educationala online (www.mykoolio.com), aprobata M.E.N. atat ca auxiliar didactic, cat si ca mijloc de invatamant, pune la dispozitia cadrelor didactice accesul gratuit la materialele sale (peste 630 de lectii si teste, precum si aproximativ 7500 de exercitii pentru limba romana si matematica, clasele I-VIII, si geografie, clasa a VI-a) pentru a le sprijini in demersul lor de a continua, de la distanta, predarea pe durata suspendarii cursurilor scolare.

Continutul educational al platformei a fost conceput impreuna cu 20 de profesori experimentati, coordonati de prof. dr. Radu Gologan. El se adreseaza grupei de varsta 7-14 ani. Lectiile sunt interactive, usor de parcurs si de asimilat. Acestea sunt insotite de exercitii rezolvate, teste si evaluari recapitulative, toate conforme cu programa scolara. Prin crearea unui cont gratuit de profesor pe www.mykoolio.com, cadrele didactice pot consulta aceste materiale si le pot folosi ca suport de curs pentru predarea online.

Beneficiile folosirii platformei MyKoolio ca suport de curs pentru predarea online

  • cadrele didactice vor putea continua predarea materiei semestrului al II-lea
  • profesorii le vor oferi elevilor continut educational de calitate, avizat, structurat in conformitate cu programa scolara, folosind noile tehnologii (e-learning)
  • lectiile predate vor fi in continuare interactive si antrenante pentru elevi
  • atat profesorii, cat si elevii vor putea lucra de oriunde, oricand si de pe orice dispozitiv

In prezent platforma MyKoolio are aproximativ 40.000 de utilizatori (parinti, profesori si copii). Deja, mai mult de 2500 de cadre didactice, provenind de la scoli din toate judetele Romaniei, si-au creat conturi gratuite pentru a lucra online alaturi de elevii lor.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MyKoolio SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare