Comunicate de Afaceri

Caini potriviti pentru familiile cu copii

Asa cum stii copii se pot juca destul de agresiv cu cainii si ar trebui sa ii gasesti acestuia un caine care sa accepte comportamentul copiilor fara sa devina agresivi. Vezi pe acest site care sunt cele mai prietenoase rase de caini https://rasedecaini.ro/prietenosi-cu-copiii/.

  Cainii perfecti pentru familiile cu copii

Beagle

Cainii Beagle sunt jucausi si sunt plini de viata. Acestia se incadreaza in categoria cainilor de talie mici si sunt foarte blanzi. Sunt curajosi si sunt toleranti fata de copii. Acestia au nevoie ca si copii de foarte multa miscare, se vor juca cu copilul tau ori de cate ori va avea ocazia.

Collie

Desi rasa Collie face parte din categoria cainilor de talie mare, vei ramane placut surprins sa descoperi un caine plin de energie. Acesta poate fi un prieten deosebit pentru copilul tau. Se va juca oricand cu el la jocurile de mingie si are nevoie de foarte multa miscare si de ingrijire. Cainii Collie sunt foarte inteligenti, iubitori si foarte loiali cu stapanii lor.

Setter irlandez

Cainii Irish Setter sunt jucausi si prietenosi. Acestia sunt iubitori si au foarte multa energie. In plus este o rasa ideala pentru a trai langa copii. Cu un dresaj adecvat se vor comporta cu calm in fata altor animale de companie.  Nu sunt gelosi si le place sa fie in centrul atentiei.

Golden Retriever

Sunt o rasa inteligenta si au o memorie foarte buna. Golden Retriever sunt caini plini de viata si sunt afectuosi. Este o rasa de caine recomandata pentru familiile cu copii. Acest caine prefera spatiile mari si libere si daca sunt dresati asa cum este recomandat se pot acomoda intr-un apartament. Sunt activi si au nevoie de foarte multe plimbari.

Labrador Retriever

Labradorul Retriever este un caine de talie mare, are un corp atletic, musculos si are nevoie de foarte multa miscare. Este un caine inteligent si ascultator si are un temperament prietenos cu oamenii. Are nevoie de foarte multa atentie dar prefera spatiile larg deschise. Este necesar sa il plimbi in fiecare zi.

Terra Nova

Este o rasa de caini care adora copii. Terra Nova sunt foarte calmi, prietenosi si au un nivel de energie mediu. Este un caine perfect pentru persoanele care stau la curte si copilul tau se poate bucura de el in orice moment.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pro Intersoft 2010

Comentarii

Cauta

Categorii populare