Comunicate de Afaceri

Cautam super eroi

Scoala, cu tot ce inseamna ea, activitati pedagogice si socializare, s-a mutat in mediul online. Perioada pandemiei a reprezentat o provocare imensa atat pentru cadrele didactice cat si pentru elevi. Fluxurile obisnuite au fost regandite si s-a incercat gasirea de solutii practice care sa satisfaca atat nevoile elevilor cat si ale cadrelor didactice.

Astfel, s-au remarcat dascali care au cautat si au aplicat metode interesante si inovative, ca sa nu piarda legatura cu elevii lor si sa le transmita si informatiile de care acestia au nevoie. In acest context, Asociatia GO-AHEAD a lansat, la inceputul lunii mai, campania „Cautam SUPEREROI!”. Campania are ca obiectiv promovarea exemplelor de buna practica ce demonstreaza ca scoala poate fi eficienta si atractiva, si atunci cand dascalii si elevii se intalnesc in mediul virtual, prin intermediul unui ecran, daca se aplica metodele potrivite.

In Campania Cautam SUPEREROI! (#Educatiacontinua, #SuperHeroes, #Online, #Educatiedecalitate) s-au adunat povestile dascalilor din toata tara: Ilfov, Vaslui, Hunedoara, Constanta, Bucuresti, Neamt, Bihor. Campania se deruleaza pe pagina de Facebook a Asociatiei (https://www.facebook.com/TrainingGoAhead/). Pana la finalul lunii iunie, sunt centralizate si publicate in sumar pe pagina de Facebook a Asociatiei (si integral pe site - https://www.go-ahead.ro/ro/articole), povestile profesorilor care s-au adaptat cu succes acestor conditii si au reusit sa-i implice pe elevi in activitati didactice atractive.

La finalul campaniei se vor acorda si premii pentru cele mai bune 3 exemple de buna practica. Se vor lua in considerare aprecierile publicului (numarul de like-uri) si rezultatele evaluarii unui juriu de specialitate.

Mai multe detalii: https://go-ahead.ro/ro/articole.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Asociația GO-AHEAD

Cauta

Categorii populare