Comunicate de Afaceri

Ce carti mai luam pentru cei mici

Copilasul meu a implinit de curand 6 luni si, din ce am observat eu, a inceput sa se plictiseasca de toate jucariile pe care le are la indemana zilnic. Cum s-a intamplat asta nu prea-mi explic, caci toti cei ce au venit in vizita pe la noi si au vazut gramada de jucarii ne-au zis ca ''suntem nebuni, ce sa faca copilul cu atatea jucarii?'' Ei, uite ca e o fire care se satura repede de chestii, din ce-mi dau seama se comporta ca si mine, caci inainte cand imi doream foarte mult un lucru faceam tot posibilul sa-l obtin iar apoi il abandonam, ramanand lipsit de interes pentru lucrul respectiv.

Si, cum spuneam, fiindca s-a saturat de ''tonele'' de jucarioare, m-am tot gandit sa trec la ceva nou, asa ca am gasit carti pentru copii pe Conde.ro care, cel putin aparent, par a fi niste inventii geniale - cel putin pentru copilul meu. Pe langa faptul ca-s viu colorate, sunt modele care scot diverse sunete, unele canta, altele au desene ''3D'' ce pot fi atinse si multe alte astfel de chestii, cartile astea sunt si educative.

Copilasii pot invata foarte repede animalele, respectiv ce sunete scot acestea si cum se ''simt'' atunci cand pui mana pe ele, pot invata culorile, numele anumitor obiecte, monstrii, o multime de lucruri ce prezinta interes copiilor.

Pentru persoanele ce vor mai multe detalii despre aceste carti pentru copii, ele sunt in principiu adresate copiilor cu varste intre 3-18 luni insa exista si variante mai evoluate ce se adreseaza si copilasilor de pana-n 5 anisori.

Asadar, daca nu ati facut-o deja, recomandarea mea e sa le incercati. Majoritatea gasite de mine sunt in limba engleza, lucru ce nu este deloc rau, caci limba materna o invata cu usurinta din ceea ce se vorbeste in casa. Cu engleza insa e mai greu, dar totodata mai benefic daca reuseste sa prinda cuvintele de baza. Mi-ar fi placut si mie sa am avantajul asta cand eram mic, pacat ca pe vremea mea nu existau astfel de carti, m-ar fi ajutat mult in ziua de azi.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Dumitru Cristian

Comentarii

Cauta

Categorii populare