Comunicate de Afaceri

Citate de scoala care ii vor incuraja pe copii sa invete

Mituirea copiilor cu un delicios pranz scolar poate parea unicul mod de a-i pompa pentru o zi intreaga de invatare. Dar, cu aceste citate de inspiratie scolara, isi vor aminti importanta dobandirii de cunostinte si a obtinerii unei educatii.

Scoala este foarte importanta. Sunt sigur ca probabil ati auzit asta de la toti adultii din viata voastra. Dar adevarul sincer este ca scolarizarea este un pas fundamental pentru o viata de succes. Uneori luam scoala si orele de la sine. Prin obtinerea unei educatii, sariti linia si vedeti mai metaforic, stand pe umerii gigantilor care au venit inaintea voastra.

Cu asta am spus ca cred ca vine un moment in viata fiecarei persoane, indiferent in ce stadiu de scolarizare te afli, ca te simti nemotivat sau simti o lipsa de concentrare. Stiu pentru mine ca am fost adolescent, am trecut printr-o faza in care nu am apreciat scoala si nici nu m-am descurcat prea bine. As elimina in clasele mele de baza si, in general, nu mi-a interesat.

Pe atunci pentru mine, citatele motivationale despre scoala m-au inspirat sa perseverez. Citatele pot fi foarte puternice, asa ca m-am gandit sa culeg un set de ghilimele mele preferate la scoala, in speranta ca acestea te vor ajuta atat cat ma ajuta.

Scoala trebuie sa te invete a fi propriul tau dascal, cel mai bun si cel mai aspru. Nicolae Iorga

Cand esti tanar, scoala poate parea un rau necesar. Insa invatarea este mai mult decat sa stai toata clasa toata ziua. Mai jos veti gasi o colectie de citate  despre scoala.

Şcoala însemnează ordine şi chibzuinţă de fiecare clipă. Simion Mehedinţi

Şcoala cea mai bună este aceea în care vezi alături de tine sufletele care-ţi sunt ca fraţii şi surorile. Nicolae Iorga

Cusururile necombatute in timpul scolii devin vicii in viata omului. Honore de Balzac

Şcoala este un iad unde elevii se simt ca-n rai. Janet Nică

Scoala iti da uneori temelia casei si uneori numai invatatura cum nu se cladeste o temelie. Nicolae Iorga

Educatia este ceea ce ramane dupa ce ai uitat tot ce ai invatat in scoala. Albert Einstein Citate

Scoala nu este un institut de invatatura, ci un templu ai carui preoti sunt profesorii. Regele Carol II

Scoala are rostul sa te ridice undeva de unde sa-ti fie rusine sa mai cobori. Paul Louis Lampert

Un copil educat numai la scoala este un copil needucat. George Santayana

Scoala nu poate avea decat doua scopuri. Primul e sa dam copilului cunostintele generale de care, bineinteles, va avea nevoie sa se serveasca: aceasta este instructia. Cealalta e sa pregatim copilul de azi pentru omul de maine, si aceasta este educatia. Gaston Berger

Scoala trebuie adaptata la copii si nu copiii adaptati scolilor. Alexander Sutherland

Scoala trebuie sa urmareasca tot timpul ca tanarul sa paraseasca bancile ei nu ca specialist, ci ca o personalitate armonioasa. Albert Einstein

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare