Comunicate de Afaceri

Controlul intern managerial al institutiilor publice

Competentele dobandite la finalul acestuia includ: colectarea informatiilor, evaluarea preliminara a controlului intern, evaluarea sistemului organizational, evaluarea procesului de finatare, evaluarea sistemului privind managementul riscului, controlul intern si guvernanta iar la finalul cursului participantii ar putea sa: cunoasca si sa identifice etapele procesului de implementare a sistemului de control intern/managerial in entitatea publica in care activeaza, sa realizeze autoevaluarea standardelor de control intern/managerial din cadrul institutiei publice in care activeaza, si sa analizeze si sa implementeze cerintele celor 16 standarde de control/managerial in entitati publice.
Tematica este armonizata cu Ordinul Secretariatului General al Guvernului nr. 400/2015 si Ordinului Secretariatului General al Guvernului nr. 200/2016 cu modificarile si completarile ulterioare, Hotararea nr. 173/2004 Ordinului Secretariatului General al Guvernului nr. 200/2016 cu modificarile si completarile ulterioare, Hotararea nr. 173/2004 privind aprobarea Programului de masuri pentru combaterea birocratiei in activitatea de relatii cu publicul.
privind aprobarea Programului de masuri pentru combaterea birocratiei in activitatea de relatii cu publicul, si anume: planificarea activitatilor pentru implementarea sistemului de control intern/managerial in entitatea publica, organizarea sistemului de control intern/managerial al entitatilor publice, proiectarea si implementarea sistemului de control intern in institutiile publice conform standardelor de control intern/managerial.
Temele abordate in cadrul cursului ating si subiecte ce tin de specificul derularii activitatii de control intern in institutiile publice conform Ordinului Secretariatului General al Guvernului nr. 400/2015, Ordinului Secretariatului General al Guvernului nr. 200/2016 cu modificarile si completarile ulterioare, Hotararea nr. 173/2004 privind aprobarea Programului de masuri pentru combaterea birocratiei in activitatea de relatii cu publicul.

Pentru a putea sustine examenul de absolvire in vederea obtinerii certificatului ANC, este necesara absolvirea studiilor superioare (cu diploma de licenta sau adeverinta). In caz contrar, se poate urma cursul, insa, veti primi o diploma de participare din partea Top Quality Management.
Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia AUDITOR INTERN IN SECTORUL PUBLIC,iar certificatul eliberat este recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.
Cursul este structurat pe o perioada de 3 zile respectiv 29, 30 si 31 martie 2017 prima sesiune, iar cea de-a doua va avea loc in perioada 10, 11 si 12 aprilie 2017,8 ore/zi, pretul fiind de 770 lei, iar inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Top Quality Management

Comentarii

Cauta

Categorii populare