Comunicate de Afaceri

Cu aplicatia oferita de Chestionareauto.ro se pot rezolva teste auto pentru permis de oriunde

Chestionareauto.ro este un site care a raspuns nevoii utilizatorilor de a gasi un domeniu virtual pe care sa se afle toate intrebarile la care vor trebui sa raspunda in momentul examenului. Noua aplicatie poate fi downloadata gratuit din Google Play si functioneaza pe toate dispozitivele mobile care au sistemul de operare Android, atat tablete cat si telefoane mobile.

Aplicatia are deja un succes urias, avand peste 10.000 de instalari din momentul aparitiei. Succesul acesteia este dovedit inclusiv de faptul ca a fost evaluata la 4.6 in magazin play de peste 140 de persoane, numarul de utilizatori crescand zilnic.

Este o aplicatie noua si moderna de chestionare auto DRPCIV

Chestionareauto.ro face un mare pas inainte si ofera elevilor posibilitatea de a se pregati pentru examenul auto de oriunde, utilizand aplicatia mobila. Aceasta trebuie doar sa fie descarcata din Google Play si instalata pe telefon sau pe tableta. Ulterior, poate fi utilizata de oriunde si elevul se poate pregati oricand are putin timp liber. Durata unui chestionar nu este foarte mare si depinde de viteza cu care cursantul raspunde la intrebari, dar nu depaseste cele 30 de minute aferente examenului real.

Asadar, cu ajutorul acestei aplicatii elevii se pot pregati de oriunde fara restrictii. Cartile speciale cu chestionare sunt in general voluminoase si necesita si alte materiale didactice pe care elevul trebuie sa le utilizeze pentru a raspunde la intrebari, motiv pentru care limiteaza foarte mult timpul de invatare. Daca invatarea din carte pe o banca in statia de autobuz nu este un proces de invatare comod si natural, utilizarea dispozitivului mobil pentru a rezolva chestionare auto drpciv este similara cu jucarea unui joc pe telefonul mobil.

Chestionarele auto din aplicatie au explicatii gratuite

Avand la dispozitie aceasta aplicatie, fiecare elev se poate pregati constiincios pentru examenul de permis si poate profita de fiecare moment liber pentru a parcurge notiunile specifice. Toate chestionarele sunt actualizate, iar la finalul testului, elevul va primi toate informatiile cu privire la raspunsurile pe care le ofera. Toate chestionarele rezolvate gresit sunt insotite de explicatii detaliate la care elevul are acces in mod gratuit si exemple pentru ca elevul sa poata invata logic toate notiunile de care are nevoie pentru a promova examenul de permis.

Aceasta aplicatie functioneaza in mod dinamic si simuleaza perfect examenul de permis. Chiar si faptul ca elevul raspunde la intrebari in mod tactil este un element care creaza similitudini cu examenul de permis real, unde elevul va trebui sa selecteze raspunsul corect tot prin atingerea ecranului. De asemenea si aici raspunsurile gresite si corecte sunt indicate in timpul rezolvarii, respectand culorile folosite la examen, iar elevul are posibilitatea de a amana raspunsul la o intrebare si de a reveni ulterior asupra ei.

Aplicatia a fost oferita de chestionareauto.ro in completarea tuturor informatiilor prezentate pe site, astfel incat elevii sa aiba toate materialele necesare si toate mediile de lucru de care au nevoie. Scopul site-ului este acela de a raspunde nevoilor unui numar cat mai mare de persoane care vor sa obtina permisul de conducere si sa se familiarizeze cu conditiile de la examenul oficial.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pro Intersoft 2010

Comentarii

Cauta

Categorii populare