Comunicate de Afaceri

Culorile toamnei 2022

Când vorbim despre trendurile în materie de modă pentru un anumit sezon, trebuie să facem referire, inevitabil și la culorile care sunt în vogă. Și fiecare nou anotimp vine cu o nouă paletă pe care o putem încorpora în garderoba noastră de zi cu zi. Uneori alegerile designerilor sunt puțin mai greu de digerat și de combinat cu viața noastră cotidiană, însă poate tocmai această provocare ne va face ținuta și mai inedită.

Portocaliu aprins

Am fost avertizați că în acest sezon culorile aprinse și multiple vor prelua podiumul. Și chiar așa se și întâmplă. Culorile vii sunt în trend, unele rezonând cu natura tomnatică, cum ar fi portocaliul aprins. Dacă ne gândim la culorile frunzelor covor ce ne îmbie toamnă de toamnă, este clar că o giacă portocalie sau un sacou aprins se vor încadra perfect în peisaj.

Roz bombon

Rozul este o culoare care ne-a fost aproape și în perioada verii, iar cu noul film pe vine, vrea să ne fie alături și în această toamnă. Nu ne supărăm, din contră, îmbrățișăm această idee. Dacă vrei cu adevărat o ținută ce atrage privirile, poți opta pentru o pereche de pantaloni din piele ecologică roz bombon, cu o giacă biker.

Bej vanilie

Nu vă dați ochii peste cap, există posibilități în acest sezon și pentru persoanele care nu își doresc neapărat să iasă mereu în evidență prin ținutele lor. Partea cea mai tare la bejul de culoarea vaniliei este că îl poți asorta cu același ton, formând aproape o ținută monocromă, și tot vei fi în trend. Un sacou bej, pantaloni de aceeași nuanță creion și un rucsac minimalist? Ținuta ideală pentru orice ocazie.

Galben ca de soare

Pentru zilele în care te cuprinde melancolia pentru momentele călduroase și pline de soare de vară, poți purta lejer o ținută galbenă. Optează pentru o rochie maxi boho, care este în trend în acest sezon, și combin-o cu un cardigan galben, pentru un aer tomnatic. Astfel vei ține vara aproape în suflet iar moda și mai aproape.

Alb șters

Albul este o culoare clasică, eternă, ce se potrivește perfect indiferent de sezon, indiferent de ocazie sau de stil. Însă nu este mereu alegerea numărul unu al designerilor. În această toamnă însă optăm pentru un stil clasic, minimalist, care să arate că de multe ori puțin înseamnă de fapt mult mai mult. Poți alege pantaloni croșetați de un alb șters și un sacou mini de aceeași nuanță pentru a atrage cu siguranță privirile.

Gri închis

O culoare ce se vrea asortată cu zilele ploioase de toamnă în care simți nevoia să fii la modă, însă fără prea mult efort. Gri-ul se potrivește cu orice, oricând și poate crea o ținută ideală pentru mersul la birou. Iar dacă vrei să adaugi un strop de strălucire, poți oricând să combini ținuta cu accesorii metalice.

Acestea fiind spuse, toamna nu pare atât de tristă ca la prima vedere. Cel puțin trendurile țin cu noi și nu par să lase vara să plece deocamdată. Iar noi ne dorim să vedem cât mai multe culori vii ți ținute trendy pe stradă, astfel Crazy-Deals.ro îți pune la dispoziție un cod reducere Sinsay, un voucher Fashion Days si chiar un cod reducere lc waikiki cu care să ai acces la cele mai cool haine, la cele mai bune prețuri!

 

Photo by Designecologist: https://www.pexels.com/photo/leaves-hang-on-rope-1389460/

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Adrian

Comentarii

Cauta

Categorii populare