Comunicate de Afaceri

Cum să maximizați locul de joacă al școlii în perioada de toamnă

Pe măsură ce trecem de la vremea de vară cea de iarnă, există atât de multe lucruri pe care le puteți face pentru a fructifica timpul de joc al copiilor din școala voastră. Unul dintre lucrurile care este adesea trecut cu vederea, în comparație cu activitățile de primăvară și vară, este că puteți totuși să petreceți copii în aer liber de calitate, ajutându-i pe copii să utilizeze la maxim locul de joacă. Toamna este o perioadă minunată care scoate în evidență frumusețea spațiilor și locurilor de joacă în aer liber.
Puteți utiliza acest lucru împreună cu echipamente senzoriale în aer liber pentru a-i determina pe copii să descopere multe experiențe senzoriale oferite de acest sezon minunat.
Dacă există un loc de joacă în incinta școlii, există o serie de activități trans-curriculare pe care copiii le pot face în aceste spații.
Puteți utiliza unele dintre ideile de mai jos. Acestea sunt doar idei grozave pentru a-i ajuta pe copii să scoată tot ce este mai bun dintr-o zonă de joacă în această toamnă:

Arte expresive și design
În timp ce îi lăsați pe copii să se plimbe în jurul locului de joacă al școlii, ei vor vedea o serie de culori și texturi de toamnă, precum și diverse scene naturale.
Puteți achiziționa diferite tipuri de plante care în acest sezon vor da un aspect de tonuri de toamnă. Există tablouri cu diferite tipuri de animale pe care le puteți adăuga în anumite spații din locul de joacă pentru diverse efecte.

Matematică
Locul de joacă oferă un spațiu ideal în care copiii pot fi implicați în operații precum adunarea, numărarea, etc. Acest lucru poate ajută chiar și copiii foarte mici să învețe deprinderi, prezentarea în grup, analiza culorilor și tiparelor și interpretarea mediului. Ei pot aduna ghinde, conuri și frunze care vin în diferite dimensiuni și forme. Copiii pot învăța multe concepte matematice, cum ar fi greutatea, cantitatea, forma, dimensiunile, în timp ce culeg și măsoară frunzele lăsate de copaci și plante în timpul toamnei. Trebuie doar să le furnizați echipamentul adecvat și să îi îndrumați să utilizeze locul de joacă al școlii, iar copiii vor face restul în timp ce învață și înțeleg lumea din jurul lor.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Serb Adelina

Comentarii

Cauta

Categorii populare