Comunicate de Afaceri

Curs Auditor in Domeniul Calitatii

Principalele obiective ale cursului sunt: cunosterea metodologiei de audit si dobandirea capabilitatii de a conduce si organiza procesul de audit (conform ISO 19011), dobandirea cunostintelor si capacitatilor de efectuare a auditurilor interne, de secunda parte si de terta parte a sistemului de management al calitatii documentat si implementat conform cerintelor si dobandirea si demonstrarea capacitatilor personale necesare pentru derularea eficienta a unui proces de audit.
Astfel, printre competentele dobandite se numara derularea etapelor specifice procesului de audit al calitatii, intocmirea documentatiei specifice procesului de audit si managementul calitatii (seria 9000) si principiile auditului sistemelor de management.
Cursul se adreseaza persoanelor care urmeaza sa proiecteze si implementeze sisteme de management al calitatii conform ISO 9001:2015 si sa deruleze audituri de sistem si secunda parte in conformitate cu standardele de management ale calitatii.
Pretul cursului este de 700 lei si se desfasoara intre 25, 26, 27 si 28 aprilie 2016, iar pentru a putea sustine examenul de absolvire in vederea obtinerii certificatului ANC, este necesara absolvirea studiilor superioare (cu diploma de licenta sau adeverinta). In caz contrar, se poate urma cursul, insa se va primi o diploma de participare din partea Top Quality Management.
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la:

Telefon: +4037 134 79 51
E-mail: office@cursuriautorizate.ro
Web: www.cursuriautorizate.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Top Quality Management

Comentarii

Cauta

Categorii populare