Comunicate de Afaceri

Curs autorizat - Managementul deșeurilor


Cursul nostru se adresează persoanelor care au responsabilități și desfășoară activități legate de managementul deșeurilor, inclusiv managementul compartimentului de protecție a mediului și domeniul substanțelor chimice periculoase. De asemenea, este potrivit pentru cei cu responsabilități în controlul intern managerial și audit intern, precum și în gestionarea sistemului de management al mediului conform cerințelor ISO 14001:2015.

Scopul nostru principal este să instruim persoana desemnată cu gestionarea deșeurilor în cadrul companiei tale, pentru a îndeplini obligațiile legale în vigoare în domeniul gestionării deșeurilor, inclusiv a deșeurilor periculoase. Astfel, vei dobândi cunoștințele și instrumentele necesare pentru a gestiona eficient deșeurile și a contribui la protejarea mediului înconjurător.

Obiectivele noastre pentru acest curs de Managementul deșeurilor includ:

- Aplicarea prevederilor legale privind protejarea mediului
- Gestionarea actelor normative de mediu
- Implementarea și îmbunătățirea proceselor de management al deșeurilor
- Raportarea activității de mediu
- Auditul deșeurilor

Cursul nostru este susținut de Top Quality Management, o echipă de experți cu o vastă expertiză în domeniul managementului deșeurilor. Ne asigurăm că vei beneficia de informații actualizate și relevante, iar instruirea va fi livrată într-un format online accesibil și interactiv.

Nu rata această oportunitate de a-ți îmbunătăți abilitățile în managementul deșeurilor! Pentru a afla mai multe detalii și pentru a te înscrie la curs, ne poți contacta folosind informațiile de mai jos:

Telefon: 0733 822 020
Email: office@cursuriautorizate.ro
Website: www.cursuriautorizate.ro

Investește în tine și în viitorul sustenabil al mediului înconjurător! Alătură-te cursului nostru de Managementul deșeurilor astăzi și fii parte a soluțiilor eficiente în domeniu!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Top Quality Management

Comentarii

Cauta

Categorii populare