Comunicate de Afaceri

Curs Control Intern Managerial și Managementul Riscului în Entități Publice

Ești auditor intern sau faci parte din conducerea unei entități publice? Te invităm să participi la un curs specializat, creat pentru tine!

Scopul nostru este să te învățăm modalități practice de implementare a proceselor de management al riscului și sistemului de control intern managerial, astfel încât să fii în concordanță cu legislația specifică incidentă în domeniul tău de activitate.

Acest curs se adresează următoarelor categorii de persoane:
- Auditori interni - Veți învăța cum să identificați și să gestionați eficient riscurile în entitățile publice, contribuind la creșterea performanței organizaționale.
- Persoane din conducerea entităților publice - Vă veți dezvolta abilitățile de leadership și veți înțelege importanța unui control intern managerial bine pus la punct.
- Membrii comisiei constituite pentru monitorizarea, coordonarea și îndrumarea metodologică a implementării și dezvoltării sistemului de control intern managerial în entitățile publice - Veți dobândi cunoștințe solide pentru a vă asigura că entitatea publică se conformează regulamentelor și normelor în vigoare.
- Membrii echipei de gestionare a riscurilor / responsabilii cu riscurile - Veți învăța metode eficiente de evaluare, monitorizare și reducere a riscurilor, contribuind astfel la protejarea entității publice.
- Întregul personal implicat în activitățile de implementare și monitorizare a sistemului de control intern managerial din entitățile publice - Veți înțelege importanța fiecărei componente a controlului intern managerial și veți contribui la îmbunătățirea performanței organizaționale.

Nu rata oportunitatea de a dobândi competențe valoroase și de a deveni un profesionist de succes în controlul intern managerial și managementul riscului în entitățile publice!

Înscrierile sunt deschise, locurile sunt limitate! Rezervă-ți locul chiar acum și fii parte a acestui curs de excepție!

Pentru mai multe informații și pentru a te înscrie, vizitează site-ul nostru www.cursuriautorizate.ro sau sună la numărul de telefon 0733822020. Te așteptăm cu drag să faci parte din această experiență formativă deosebită!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Top Quality Management

Comentarii

Cauta

Categorii populare