Comunicate de Afaceri

CURS MANAGEMENTUL PERFORMANTEI – KPI INDICATORI CHEIE DE PERFORMANTA

Cursul Managementul Performantei – KPI Indicatori Cheie de Performanta se adreseaza persoanelor ale caror obiective reprezinta atingerea scopurilor organizationale prin imbunatatirea activitatilor derulate, stabilind criterii de performanta.

Obiectivul acestui curs este de a forma abilitati si competente pentru planificarea si implementarea unui sistem de management al KPI in conformitate cu standardele de referinta si a abilitatilor de actiune ca responsabil al acestui sistem. Mai mult decat atat, cursul vizeaza si formarea competentelor de intelegere a conceptelor utilizate in managementul KPI si a modalitatilor de lucru cu acestea, de recunoastere a modalitatilor de maximizare a rezultatelor generate de managementul performantei, de formare si promovare a bunelor practici in activarea, raportarea si vizualizarea KPI, de utilizare a instrumentelor de masurare KPI, de intelegere si realizare a unei harti cu KPI.

BENEFICIILE PARTICIPANTILOR: intelegerea noilor termeni si notiuni din domeniul managementului performantei; identificarea si selectia Indicatorilor Cheie de Performanta (KPI); cunoasterea aprofundata, prin aplicarea practica a implementarii instrumentelor specifice managementului performantei; utilizarea KPI pentru monitorizarea atingerii obiectivelor organizationale; dezvoltarea abilitatilor in managementul performantei si a capabilitatilor in lucrul cu indicatorii de performanta KPI; tehnicile utilizate in procesul de training ofera un acces facil la informatie; lectori cu experienta vasta in domeniu, capabili sa raspunda intrebarilor dumneavoastra specifice.

Cursul se desfasoara in decursul a 2 zile cate 8 ore/zi imbinand notiuni teoretice cu cele practice. Perioada de desfasurare a cursului este 10-11 aprilie, iar pretul acestuia este de 476 LEI/persoana (TVA inclus).
Participantii la curs primesc diplome de absolvire emise de Top Quality Management.

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti obtine accesand http://www.cursuriautorizate.ro/info/546/Inscriere.html, prin e-mail: office@cursuriautorizate.ro.

Date contact si informatii suplimentare:
Telefon: +4037 134 79 51
Fax: +40 372 250 333
Telefon mobil : 0724 341 894 / 0724 370 347
E-mail : office@cursuriautorizate.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Top Quality Management

Comentarii

Cauta

Categorii populare