Comunicate de Afaceri

Curs NUTRITIE

Invata acum cum sa te hranesti adecvat pentru a duce un stil de viata sanatos
Cursul de nutritie este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia TEHNICIAN NUTRITIONIST, Codul N.C: 5122.3.2, iar certificatul eliberat este recunoscut de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Daca raspunsul tau este DA la cel putin una dintre urmatoarele intrebari, atunci trebuie sa urmezi acest curs de nutritie care iti va indrepta pasii catre adoptarea unui stil de viata mai sanatos, mai energic si reducerea starilor de oboseala/anxietate:
Doresti sa afli mai multe despre corpul uman, cum functioneaza digestia si ce repercursiuni are alimentatia deficitara asupra sanatatii?
Doresti sa sti cum sa iti asiguri o alimentatie completa, integrand alimentele care apartin diferitelor grupe alimentare (proteine, fructe si legume, lactate, cereale)?
Te-ai saturat sa tot incerci diferite diete de slabit care iti garanteaza topirea rapida a kilogramelor dar sunt extrem de dificil de tinut, iar efectul yo-yo este imediat?
Te simti obosit desi dormi suficient?

Poti urma acest curs din doua considerente:
1. Daca doresti sa profesezi ca Nutritionist si ai nevoie de cunostinte aprofundate, cursul fiind unul intensiv aplicativ, care se axeaza atat pe insusirea de informatii teoretice cat si pe dezvoltarea abilitatilor practice
2. Daca doresti doar sa iti imbunatatesti calitatea vietii si sa duci un stil de viata mai sanatos, sa iti cresti nivelul de energie cu ajutorul alimentatiei

Beneficiile obtinute la finalizarea cursului de Technician Nutritionist organizat de Top Quality Management:
• Cunostinte teoretice si practice care sa asigure practicarea acestei meserii intr-un mod cat mai profesionist, predate de catre persoane cu vasta experienta in domeniu;
• Schimbarea stilului de viata prin aplicarea unor principii riguroase in felul in care te alimentezi
• Posibilitatea practicarii acestei meserii prin obtinerea certificatului recunoscut la nivel national si in Uniunea Europeana, autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale
• Experienta in psihoterapie si terapii complementare a trainerului, care te va ajuta sa intelegi mai mult decat partea fiziologica a functionarii organismului, cursul atingand si subiecte ce tin de provocarile si obstacolele cu care se confrunta persoanele ce gasesc un refugiu in alimentatia deficitara si metode alternative de restabilire si intreținere a starii de bine în plan fizic si emotional.

Pret*: 1.700 RON/persoana (nu se aplica TVA)
Taxa de examinare: 70 RON (nu se aplica TVA) – doar pentru cei care doresc examinarea in prezenta comisiei ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) pentru obtinerea certificatului de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Perioada:
Puteti urma acest curs in Bucuresti, in una din urmatoarele sesiuni:
Sesiunea 1: iunie 2017
Sesiunea 2: august 2017
Cursul de nutritie are o durata totala de 1.080 de ore si se va derula in zilele de vineri (6ore/zi), sambata si duminica (8 ore/zi), 2 weekenduri/luna.

Locatie: Bucuresti, sector 1, str. Dionisie Lupu, nr. 49, et. 3.


Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti obtine accesand sectiunea "Inscriere cursuri", prin e-mail: office@cursuriautorizate.ro.

Date contact si informatii suplimentare:
Telefon: +4037 134 79 51
Fax: +40 372 250 333
Telefon mobil : 0724 341 894 / 0724 370 347
E-mail : office@cursuriautorizate.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Top Quality Management

Comentarii

Cauta

Categorii populare