Comunicate de Afaceri

Curs online Implementarea sistemelor de management anti-mită ISO 37001

Iată ce veți învăța în cadrul acestui curs:

- Cadrul legal privind faptele de corupție - Vei explora aspectele legale și reglementările asociate corupției pentru a înțelege mai bine contextul și importanța prevenirii acestui fenomen.
- Conceptul "Anti-mită", terminologie și principii - Vei învăța despre conceptul de anti-mită și principiile care stau la baza acestuia, obținând instrumentele necesare pentru a preveni și combate mita în organizație.
- Abordarea bazată pe procese - Vei descoperi importanța abordării bazate pe procese în implementarea unui sistem de management anti-mită eficient.
- Tipuri de procese într-un sistem de management - Vei explora diferitele tipuri de procese necesare în cadrul unui sistem de management anti-mită și modul în care acestea contribuie la prevenirea corupției.
- Analiza cadrului intern și extern al organizației - Vei învăța să evaluezi atât mediul intern, cât și cel extern al organizației pentru a identifica riscurile și vulnerabilitățile care pot favoriza corupția.
- Leadership și angajament față de sistemul de management anti-mită - Vei înțelege importanța liderului și angajamentul tuturor angajaților în implementarea și menținerea unui sistem de management anti-mită eficient.
- Roluri organizaționale, responsabilități și autorități - Vei descoperi rolurile și responsabilitățile diferitelor persoane din organizație în cadrul sistemului de management anti-mită, precum și autoritățile acestora.
- Planificarea sistemului de management anti-mită în cadrul organizației - Vei învăța cum să planifici și să implementezi un sistem de management anti-mită adecvat nevoilor și cerințelor organizației tale.
- Resurse necesare planificării și implementării sistemului de management anti-mită - Vei înțelege ce resurse sunt necesare pentru planificarea și implementarea unui sistem de management anti-mită eficient.
- Managementul riscurilor de mituire - Vei învăța cum să identifici și să gestionezi riscurile de mituire în cadrul organizației tale.
- Investigarea preventivă pentru evaluarea riscului de mituire - Vei descoperi metode și tehnici de investigare preventivă pentru a evalua riscul de mituire și a lua măsuri adecvate.
- Controale financiare și nefinanciare pentru gestionarea riscului de mituire - Vei învăța cum să implementezi controale financiare și nefinanciare pentru a gestiona riscul de mituire în organizație.
- Implementarea controalelor anti-mită de către partenerii organizației - Vei descoperi cum să asiguri implementarea controalelor anti-mită și de către partenerii organizației tale.
- Prevenirea oferirii și acceptării de cadouri, ospitalitate, donații, etc. ca fapte de mituire - Vei înțelege importanța prevenirii oferirii și acceptării de cadouri, ospitalitate și donații care pot fi percepute ca acte de mituire.
- Raportarea cazurilor de mituire și celor suspectate - Vei învăța despre procedurile de raportare și gestionare a cazurilor de mituire și a celor suspectate în organizația ta.
- Investigarea și tratarea cazurilor de mituire - Vei descoperi metode și tehnici de investigare și tratare a cazurilor de mituire, asigurând integritatea și transparența procesului.
- Evaluarea performanței sistemului de management anti-mită - Vei învăța cum să evaluezi performanța sistemului de management anti-mită și să identifici oportunități de îmbunătățire continuă.
- Auditul intern și analiza efectuată de management - Vei explora rolul auditului intern și al analizei efectuate de management în asigurarea eficacității și conformității sistemului de management anti-mită.

Pentru mai multe informații și înscrieri, contactează-ne:
Top Quality Management
Telefon: 0733822020
Email: office@cursuriautorizate.ro
Website: www.cursuriautorizate.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Top Quality Management

Comentarii

Cauta

Categorii populare