Comunicate de Afaceri

Curs online Managementul performanței - KPI indicatori cheie de performanță

Cursul nostru online dedicat Managementului Performanței și KPI este acum disponibil și se adresează următoarelor categorii de persoane:

- Managerilor de la toate nivelurile: Indiferent dacă sunteți manageri experimentați sau la început de carieră, acest curs vă va ajuta să înțelegeți importanța măsurării și monitorizării performanței într-o organizație. Veți dobândi abilitățile necesare pentru a defini și urmări indicatorii cheie de performanță care vă vor ajuta să atingeți obiectivele și să îmbunătățiți rezultatele echipei dumneavoastră.
- Membrii Comisiei de monitorizare a SCIM din entitățile publice: Pentru cei implicați în sectorul public, acest curs vă va oferi cunoștințele esențiale pentru a dezvolta și implementa un sistem eficient de monitorizare a performanței în organizația dumneavoastră. Veți învăța cum să identificați și să utilizați corect indicatorii cheie de performanță pentru a evalua și îmbunătăți rezultatele și eficiența organizației.
- Persoanele implicate în implementarea și funcționarea sistemelor de management și control intern managerial: Dacă sunteți implicat în dezvoltarea și implementarea sistemelor de management și control intern managerial, acest curs vă va oferi instrumentele necesare pentru a identifica și utiliza KPI-urile relevante pentru a evalua performanța organizației și a implementa îmbunătățiri eficiente.
- Auditorii interni și de terta parte: Pentru auditorii care doresc să-și dezvolte competențele și cunoștințele în evaluarea performanței organizației, acest curs vă va ajuta să înțelegeți cum să utilizați indicatorii cheie de performanță pentru a obține informații valoroase și a oferi recomandări utile pentru îmbunătățirea eficienței și a rezultatelor organizației.
- Tuturor persoanelor implicate în implementarea, măsurarea și monitorizarea performanței în organizație: Indiferent de rolul dumneavoastră în organizație, acest curs vă va ajuta să înțelegeți importanța și modul corect de utilizare a indicatorilor cheie de performanță. Veți dobândi abilitățile necesare pentru a monitoriza și evalua performanța organizației și a contribui la îmbunătățirea rezultatelor și eficienței generale.

Obiectivele cursului:
- Înțelegerea conceptelor utilizate în managementul KPI și modalităților de lucru cu acestea;
- Recunoașterea modalităților de maximizare a rezultatelor generate de managementul performanței;
- Dezvoltarea și promovarea bunelor practici în activarea, raportarea și vizualizarea KPI;
- Utilizarea instrumentelor de măsurare a KPI;
- Înțelegerea și realizarea unei hărți cu KPI.

Cursul este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților, garantând astfel calitatea și relevanța materialelor și metodologiilor utilizate în cadrul acestuia.

Pentru mai multe informații și înscrieri, contactează-ne la:
Telefon: 0733 822 020
Email: office@cursuriautorizate.ro
Website: www.cursuriautorizate.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Top Quality Management

Comentarii

Cauta

Categorii populare