Comunicate de Afaceri

Cursuri de chitara pentru copii si adulti la Band Music School

Doresti sa inveti sa canti la chitara ? Ori poate ti-ai dori sa-ti dezvolti abilitatile de interpretare la acest instrument muzical atat de versatil ? Cursurile de chitara organizate de Band Music School sunt solutia potrivita pentru tine! La noi, ai ocazia sa inveti de la profesori de chitara cu experienta pedagogica si muzicala si, nu in ultimul rand, cu pasiune pentru predat.

Sub indrumarea atenta a profesorilor, poti fi sigur ca vei face progrese remarcabile, indiferent daca optezi pentru cursuri de chitara pentru  Incepatori, nivel Mediu sau Avansati.

Cursuri de chitara pentru copii

Metoda de predare este intotdeauna adaptata varstei si nivelului de pregătire al copilului. Pentru incepatori, studiul chitarei debuteaza in general prin joaca: cantece simple interpretate melodic, jocuri cum ar fi ghicitul notelor, și putina teorie muzicala “strecurata” printre cantecele, explicata intr-un limbaj accesibil copilului.

Cursuri de chitara pentru adulti

Relaxarea, reducerea stresului si reconectarea cu latura emotionala si creativa sunt beneficii extramuzicale experimentate de adultii care au urmat lectii de chitara la Band Music School.

Prin urmare, indiferent daca ai mai studiat chitara sau nu, si indiferent de motivatia muzicala sau extramuzicala care te anima, iti recomandam cu caldura sa te inscrii la cursurile noastre de chitara clasica sau bass!

Informatii suplimentare

Lectiile de chitara se desfasoara la sediul Band Music School din Prelungirea Ghencea, nr. 122, Etaj 2, Sector 6, Bucuresti. Programul cursurilor se stabilește cu fiecare cursant in parte, in functie de disponibilitatea cursantului si a profesorului.

Pentru mai multe detalii, viziteaza pagina Cursuri de chitara  Band Music School sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0737.549.678 !

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Band Music School

Comentarii

Cauta

Categorii populare