Comunicate de Afaceri

Cursuri de germana pentru copii Kinder Kultur Haus

Cu un ritm al vieții tot mai dinamic, este greu să găsești momente în care să te dedici exclusiv studiului. De aceea, centrul de predare a limbii germane Kinder Kultur Haus pune la dispoziție vouchere pentru cursuri de limbă pe care le puteți începe atunci când aveți timp pentru studiu.

Investeste in educatia copilului tau

Investind în studiile și pregătirea copiiilor dumneavoastră, vă pregătiți totodată și pentru noul an cu noi resurse și poate doriți să vă rezervați un loc la un curs de germană pentru perioada în care toată această nebunie de sărbători va dispărea și dumneavoastră veți avea un loc de unde să începeți anul în forță.

Vouchere cu 30% reducere la toate cursurile de germana pentru copii

Kinder  Kulturhaus pune la dispoziție doar în luna noiembrie a anului 2019 un număr limitat de vouchere cu 30% reducere la toate cursurile lor. Valoarea totală a voucherelor este de 4000 de lei și ele vă asigură un loc într-o grupă restrânsă de adulți, minim cinci, maxim nouă participanți. Fiecare voucher oferă un pachet complet de curs cu materialele necesare studiului (manual). Dacă vă doriți

Această ofertă este valabilă până pe 25 Decembrie 2019 și se aplică tuturor cursurilor de limba germană copii niveluri A1, A2.

Cei de la Kinder Kultur Haus înțeleg clienții și faptul că ei caută școli de limbă cu predare de înaltă calitate la un preț accesibil.

Din acest motiv își actualizează regulat reducerile, ofertele și competițiile, ceea ce vă oferă posibilitatea de a profita de scolarizarea lor  excelentă la prețuri imbatabile. Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de contact cu mesajul Black Friday și veți fi contactat în cel mai scurt timp de un reprezentat al centrului.

Pentru vorbitorii de germană care doresc o testare a nivelului de cunoștințe, ea se face gratis în baza achiziționării voucherului. Vezi mai multe locatii pentru educatie si invatamant in limba germana aici .

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nick Zane

Comentarii

Cauta

Categorii populare