Comunicate de Afaceri

Cursuri de pian pentru copii la Band Music School

Band Music School organizeaza cursuri de pian pentru copii, sustinute de profesori pasionati, absolventi de Conservator. Lectiile de pian se desfasoara la sediul scolii din Bucuresti (zona Prelungirea Ghencea), intr-un ambient placut si sigur, propice invatarii.

Cursurile de pian din cadrul Band Music School sunt personalizate în functie de preferintele si abilitatile muzicale ale copiilor. Mai mult decat atat, oferim o sedinta de Evaluare gratuita a abilitatilor muzicale ale acestora inainte de inceperea efectiva a cursurilor!

Programul se stabileste pentru fiecare cursant in parte, in functie de disponibilitatea copilului si a profesorului, iar durata unei lectii de pian individuale este de 50 de minute.

Periodic, organizam recitaluri pentru public, in care copiii au ocazia sa-si etaleze talentul si progresele acumulate in urma lectiilor de pian.

Mai multe detalii privind cursurile de pian pentru copii.

Despre Band Music School

Band Music School este o scoala de muzica din Bucuresti care sustine cursuri de muzica pentru copii si adolescenti, dar si pentru adulti. Oferta completa de servicii cuprinde: cursuri de canto, de pian, de chitara clasica si bass, cursuri de percutie si tobe, precum si cursuri de productie muzicala.

Scoala  promoveaza conceptul de Formatie / Band, incurajand cursantii sa cante in grupuri muzicale mai mici sau mai mari, formate in functie de afinitatile personale.

Band Music School este partener oficial si centru de examinare pentru London College of Music Examinations (LCME). Aceasta este o comisie internationala de examinare care ofera, printre altele, calificari in muzica clasica, contemporana si traditionala.

Mai multe detalii despre Band Music School.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Band Music School

Comentarii

Cauta

Categorii populare