Comunicate de Afaceri

Cursuri de productie muzicala organizate de Band Music School

Scoala de muzica Band Music School lanseaza cursurile practice de productie muzicala adresate incepatorilor care vor sa-si insuseasca notiuni de baza in domeniul productiei si post-productiei de studio.

Desfasurat in sedinte de cate 2 ore, pe durata a 30 de intalniri, cursul de productie muzicala organizat de Band Music School acopera urmatoarele tematici:

  • integrarea echipamentelor outboard cu statia de lucru
  • lucrul cu software standard in industria de productie muzicala
  • inregistrarea si mixarea de materiale audio

Cursurile se desfasoara intr-un studio profesional de inregistrari si productie audio din Bucuresti si sunt sustinute de ingineri de sunet absolventi ai UNATC.

Pentru detalii si inscrieri la cursul de productie muzicala, consultati pagina https://oscoalademuzica.ro/cursuri-productie-muzicala/

DESPRE BAND MUSIC SCHOOL

Band Music School este o scoala de muzica din Bucuresti (sectorul 6) care organizeaza cursuri de muzica pentru copii, adolescenti si pentru adulti, indiferent de nivelul pregatirii muzicale. Practic, orice doritor se poate inscrie la cursuri individuale pentru instrument si voce: cursuri de pian, de canto, de chitara clasica sau bass, cursuri de percutie si tobe.

O nota distinctiva a scolii este aceea ca promoveaza conceptul de formatie prin cursuri de muzica Band concept.

Pentru mai multe informatii despre cursurile de muzica organizate de Band Music School, vizitati site-ul Scolii, https://oscoalademuzica.ro !

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Band Music School

Comentarii

Cauta

Categorii populare